AOF.no

Fagskole

En fagskoleutdanning er en høyere yrkesrettet og praksisnær utdanning. Utdanningen er tilpasset arbeidslivets behov og tilrettelagt slik at du kan kombinere utdanning og jobb
Vurderer du å søke plass på Fagskolen AOF Norge?

clay-banks-GX8KBbVmC6c-unsplash

Fagskole – hva er det?

En fagskole har aktuelle fagskoletilbud rettet mot voksne med fullført videregående skole, fagbrev eller relevant erfaring fra yrkeslivet. Utdanningene gir kompetanse som kan tas i bruk direkte, og er tilrettelagt slik at du kan kombinere utdanning og jobb. Fagskolen legger også til rette for praksis på egen arbeidsplass, hvor eget arbeid kan knyttes opp til utdanningen.

Fagskoleutdanninger går over et halvt til to år, og gir studiepoeng og vitnemål ved fullført utdanningsløp. Utdanningen gir 60 studiepoeng og gradsbetegnelsen «fagskolegrad».

Hvorfor ta en fagskoleutdanning hos AOF?

Våre fagskoleutdanninger er praksisnære, og kan knyttes opp mot egen arbeidssituasjon. Utdanningen skal være aktuell og givende, og du vil møte spennende utfordringer og få nye mål å strekke deg etter.

Hvem passer en fagskoleutdanning for?

Fagskole passer for deg som har noen år i arbeidslivet og ønsker mer kunnskap om faget, og en formalisering av kompetansen.

Hvor kan en fagskoleutdanning ta meg?

En fagskolegrad gir deg kompetansebevis, og kan gi bedre vilkår i din nåværende jobb. Har utdanningen gitt mersmak, kan du gå videre til bachelor eller annen høyere utdanning.