AOF.no

Bedriftsintern opplæring

Bedrifter og næringslivet generelt har stadig behov for oppdatert kompetanse på mange ulike områder. Vi tilbyr skreddersydde etter- og videreutdanningsløp som er spesielt tilpasset bedriftens eller organisasjonens hovedformål.

proxyclick-visitor-management-system-aLK9LiX69nA-unsplash

Tilpassede standardkurs eller skreddersydde kurs for bedriftsintern opplæring

Det kan være vanskelig å holde seg oppdatert på hvilke tilbud som finnes i markedet når behovet for mer kompetanse melder seg. Kanskje er det helt spesifikk kompetanse for din bedrift dere har behov for?

Studieforbundet AOF tilbyr en rekke tilpassede kurs innen ulike områder. I tillegg kan du snakke med oss om å få tilpasset kurs som passer til akkurat din bedrift eller organisasjon.

  • Grunnleggende ferdigheter innen lesing, skriving, matematikk, samfunn og data
  • Språkkurs, ulike fremmedspråk og norsk for fremmedspråklige
  • Teori til fagbrev
  • Hele fagskolestudier eller emner

Hvorfor velge Studieforbundet AOF?

Det er mange fordeler ved å velge studieforbundet AOF som leverandør av kompetanse til din bedrift. I tillegg til lang erfaring, samarbeider vi med ulike bransjer og utvikler generell og spesifikk opplæring for klasserom, digitale klasserom eller rene nettkurs, og kan tilpasse undervisningen i forhold til det som passer de ansattes arbeidstid.

AOF har mange gode veiledere og god erfaring i å skreddersy kurs som passer akkurat din bedrift.

Flere av våre ansatte er utdannede karriererådgivere, og kan bistå ved omstillinger eller nye karrierevalg for den enkelte medarbeider.

Vi har god oversikt over utdanningsbransjen, ulike støtte- og finansieringsordninger, og bidrar gjerne med hjelp til søknadsskriving, planlegging og utvikling av undervisningsopplegg.

Hvem kan vi hjelpe?

Bedrifter, organisasjoner, offentlige virksomheter, arbeidstakere og privatpersoner som ønsker å styrke sin kompetanse i arbeidslivet generelt, og hjelp til å nå ønskede karrierevalg!

Vi hjelper deg og din bedrift ett skritt videre

Ta kontakt med våre kompetanserådgivere for kartlegging av ditt behov for kompetanseutvikling. Sammen med oss kan du utforske hvilke muligheter du eller din bedrift har i forhold til å øke din eller deres kompetanse.