AOF.no

Bedriftsintern opplæring

Har bedriften din behov for et kollektivt kompetanseløft?
AOF leverer etter- og videreutdanningsløp til bedrifter og næringslivet.
Vi har lang erfaring med faglig skreddersøm, og skreddersyr intern opplæring tilpasset din bedrift eller bransje. Våre kompetanserådgivere står klare til å hjelpe og kartlegge deres behov.

proxyclick-visitor-management-system-aLK9LiX69nA-unsplash

Tilpassede standardkurs eller skreddersydde tilbud

Hva finnes av tilbud når behovet for kompetanseheving melder seg – og hvilken kompetanse har akkurat din bedrift bruk for? Ønsker dere et tilpasset standardkurs, eller en skreddersydd løsning?

Hos oss kan du også velge mellom en rekke tilpassede kurs innenfor ulike områder – der tema, tidspunkt, kursform (fysisk eller digitalt), varighet og sted kan tilpasses.

  • Grunnleggende ferdigheter innen lesing, skriving, matematikk, samfunn og data
  • Språkkurs, ulike fremmedspråk og norsk for fremmedspråklige
  • Teori til fagbrev
  • Hele fagskolestudier eller emner

Hvorfor velge oss?

Det er mange grunner til at du bør velge AOF som din kompetanseleverandør. Vi har lang erfaring, dyktige veiledere og samarbeider med ulike bransjer. Vi utvikler også generell og spesifikk opplæring for klasserom, digitale klasserom eller nettkurs. Undervisningen kan også tilpasses de ansattes arbeidstid.

Flere av våre ansatte er utdannede karriererådgivere, og kan bistå ved omstillinger eller nye karrierevalg for den enkelte medarbeider.

Vi har god oversikt over utdanningsbransjen, ulike støtte- og finansieringsordninger, og bidrar gjerne med hjelp til søknadsskriving, planlegging og utvikling av undervisningsopplegg.

Hvem kan vi hjelpe?

Bedrifter, organisasjoner, offentlige virksomheter, arbeidstakere og privatpersoner som ønsker å styrke sin kompetanse i arbeidslivet generelt, og få hjelp til å nå ønskede karrierevalg.

Hva nå? Vi hjelper deg og din bedrift et skritt videre

Ta kontakt med våre kompetanserådgivere for kartlegging av ditt behov for kompetanseutvikling. Sammen med oss kan du utforske hvilke muligheter du eller din bedrift har.