AOF.no

Helse, miljø og sikkerhet

Har du ansvar for trygghet på arbeidsplassen? Skal du styrke arbeidsmiljøet? Eller sertifisere deg for bruk av et kjøretøy? Vi tilbyr et stort spekter av kurs og utdanninger innen helse, miljø og sikkerhet (HMS), både for nybegynnere og profesjonelle.

scott-blake-x-ghf9LjrVg-unsplash

40-timers grunnkurs

40-timerskurset, VO-kurset, eller ganske enkelt grunnkurs i HMS. Kjært barn har mange navn. Er du ny som verneombud, skal du ha tatt dette kurset. Begynn her!

Sertifisering og dokumentert opplæring

Få sertifiseringen eller dokumentasjonen du trenger for å bruke maskiner, utstyr og kjøretøy som kan utgjøre en sikkerhetsrisiko.

Arbeidsmiljø for viderekomne

Vil du utdanne deg videre i Arbeidsmiljø og HMS på et høyere nivå, har vi flere tilbud. Arbeidsmiljølinjen består av to trinn på til sammen seks uker og to høyskolestudier, det ene over ett år, og det andre over to. Disse studiene er utviklet spesielt for verneombud, tillitsvalgte og representanter i AMU. Fagskole i HMS er en toårig utdanning på kveldstid. Disse tilbudene er spesielt å anbefale om du vil jobbe med HMS på fulltid.

Førstehjelp

Grunnleggende kunnskaper om førstehjelp kan redde liv. Et kurs som gir deg verktøy du kan bruke om du er først til et ulykkessted, er et viktig og konkret tiltak i forhold til arbeidsmiljø og sikkerhet.