AOF.no

TILBUD

Jobber du med barn og unge? Ta gratis deltidsutdanning!

aof-barna-1

Jobber du som assistent eller barne- og ungdomsarbeider i barnehage eller skolen, på SFO/AKS, eller med ungdom i ulike sammenhenger? Da er fagskoleutdanning innen oppvekstfag for deg!

Våre utdanninger gir deg god og nyttig kunnskap om de aller minste barna, barn og unge som trenger tilrettelegging, eller barn med ulik kulturell og språklig bakgrunn.

Fagskoleutdanning hos AOF tar du på deltid, så du kan fortsette å jobbe og studere samtidig. Undervisningen foregår digitalt, fire timer pr uke, pluss fysiske samlinger inntil 3 ganger pr år. Her vil du møte dine medstudenter og undervisere og få god veiledning til selvstudiene og oppgaveskrivingen underveis. Praksisdelen kan du ta på egen arbeidsplass.

Fagskole hos oss er gratis for deg som student, du dekker kun undervisningsmaterialet, semesteravgift og administrasjonsgebyr.

For å søke fagskole innen oppvekst må du ha fullført videregående skole og ha fagbrev som barne- og ungdomsarbeider, eller ha realkompetanse – 5 års relevant arbeidserfaring eller utdanning innen faget som kan dokumenteres. Se det enkelte studiet for mer informasjon om opptakskrav.

Daglig leder ved Den russiske barnehagen, Nathalie Rysstad, tok med seg sine ansatte på fagskole for å fordype seg i språk i barnehagen. Her deler de sine erfaringer:

Hos Fagskolen AOF Norge kan du søke helt frem til studiestart, forutsatt at det er ledige studieplasser. I arbeidet med vår oppvoksende generasjon trenger vi dyktige fagfolk – søk fagskole i dag.

Meld deg på «Åpen dag»
Det arrangeres åpen dag for alle som er interessert i høstens fagskoleutdanninger. Delta på arrangementet digitalt, og møt ansatte, undervisere og studenter. Det er gratis å delta. Meld deg på:

«Åpen dag» mandag 27. mai kl 18.00

«Åpen dag» mandag 12. august kl 18.00