AOF.no

Språk og integrering Norskkurs for nivå A1, A2, B1, B2 og C1

Ønsker du å lære norsk? Kanskje skal du starte på en utdanning, ta et fagbrev eller søke jobb?
Vi har språkkurset du trenger, enten du er helt nybegynner, eller ønsker å styrke dine ferdigheter i norsk.

Hvem passer våre norskkurs for?

Våre norskkurs passer for alle voksne. Kursene er tilpasset ulike språknivå, og er inndelt i bokstaver og tall. Nivå A1–A2 er for nybegynnere, så følger nivå B1–B2, og kan man språket veldig godt er man på nivå C1–C2.

Finn ditt språknivå – ta nivåtesten

AOF har norskkurs for nivåene A1, A2, B1, B2 og C1. Er du usikker på hvilket nivå dine norskkunnskaper tilsvarer og hvilket norskkurs som passer for deg? For å gjøre det enkelt for deg å finne ditt nivå, se språkmodellen og ta språktesten.

Norskprøven

Norskprøven er en nasjonal prøve som arrangeres flere ganger i året i hele Norge. Det er Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse (HK-dir.) som er ansvarlig for utvikling av prøven. Å bestå Norskprøven viser at du forstår norsk og kan uttrykke deg godt både skriftlig og muntlig. Mer informasjon om Norskprøven.

Permanent opphold og statsborgerskap

Studieforbundet AOF Norge er godkjente tilbydere av norsk og samfunnskunnskap gjennom Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse (HK-dir.). Vi vil informere om at du selv er ansvarlig for å sjekke hvilke krav UDI har for å få opphold i Norge. PÅ UDI sine nettsider kan du se hvilke krav som stilles for å få permanent opphold i Norge.

Free Norwegian courses – B1

Regjeringen finansierer et begrenset antall norskkurs gjennom det norske språkopplæringsprogrammet, i samarbeid med Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi).

Se hvilke språkkurs vi tilbyr gratis her