AOF.no

TILBUD

Jobber du med kontor, salg eller service? Ta gratis deltidsutdanning!

kvinne-studerer-hva-koster-fagskolen-aof-316067-edited

Ønsker du mer ansvar i jobben din? En fagskoleutdanning er en praksisorientert utdanning for deg som jobber med salg, service eller på kontor i privat eller offentlig sektor.

Denne fagskoleutdanningen gir deg grundig opplæring innen økonomi, personaladministrasjon, saksbehandling, lover og regler, og gjør deg tryggere på andre og mer avanserte arbeidsoppgaver.

Utdanningen omfatter temaer som ledelse, digitale hjelpemidler, relevant lovverk, salg og markedsføring.

Fagskoleutdanning hos AOF tar du på deltid, så du kan fortsette å jobbe og studere samtidig. Undervisningen foregår digitalt, fire timer pr uke, pluss fysiske samlinger inntil 3 ganger pr år. Her vil du møte dine medstudenter og undervisere og få god veiledning til selvstudiene og oppgaveskrivingen underveis.

Fagskole hos oss er gratis for deg som student, du dekker kun undervisningsmaterialet, semesteravgift og administrasjonsgebyr.

For å søke fagskole i kontor, salgs- og serviceledelse må du ha fullført videregående opplæring fra service og samferdsel med dokumentert fagbrev, eller ha realkompetanse – 5 års relevant arbeidserfaring eller utdanning innen faget som kan dokumenteres. Se det enkelte studiet for mer informasjon om opptakskrav.

Hos Fagskolen AOF Norge kan du søke helt frem til studiestart, forutsatt at det er ledige studieplasser.

En fagskoleutdanning gir trygghet – søk i dag!

Meld deg på «Åpen dag»
Det arrangeres åpen dag for alle som er interessert i høstens fagskoleutdanninger. Delta på arrangementet digitalt, og møt ansatte, undervisere og studenter. Det er gratis å delta. Meld deg på:

«Åpen dag» mandag 27. mai kl 18.00

«Åpen dag» mandag 12. august kl 18.00