Studiekompetanse Video

Generell studiekompetanse gir deg rett til å søke studier ved universiteter og høyskoler. Det er flere veier til studiekompetanse, og AOF forstår behovene for å ha disse veiene så godt tilrettelagt som mulig. Med god og pedagogisk videoundervisning, kan du sikre deg studiekompetanse på ett år.

Passer for deg som

Har planer om å ta høyere utdanning eller fagskole, og som derfor ønsker generell studiekompetanse eller å forbedre noen fag. Undervisningen tilbys som videoundervisning, noe som er en meget fleksibel læringsarena. Videoundervisning passer for alle som selv trenger å bestemme tempo og tidspunkt for læring. Du kan enkelt kombinere utdanningen med jobb, da du kan være fleksibel på når og hvor du velger å ha undervisningen.

Hvorfor studiekompetanse med videoundervisning?

Med studiekompetanse åpnes nye dører, som muligheten for å begynne på høyskole, universitet eller en fagskole. Digital undervisning, hvor du sitter og ser på en video, er en svært god læringsmetode for alle aldersgrupper. Fordelen er blant annet at du kan bestemme når du vil lære, og stoppe filmen og spole tilbake om det var noe du ikke forsto.