Teori til fagprøven

Vg3 Institusjonskokkfaget - live nettbasert - 2021-22

Kurs-id: 371646
Sted: Nettbasert
Timetall: 120
Kursstart Info: 28.09.2021 - 01.06.2022
Klokkeslett: 17:00 - 21:00
Påmeldingsfrist:
Pris: kr 23 600,- (ekskl. materiell og eksamensavgift)
Kontaktperson: Espen Berntsen
E-post: espen.berntsen@aof.no
Telefon: 913 61 625
Mobil: 913 61 625
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Informasjon

Ukedag og tidspunkt for undervisning kommer vi tilbake til når kurset starter.

Har du erfaring, men mangler du formell kompetanse? Da kan fagbrev i Institusjonskokkfaget være noe for deg!

Undervisningen organiseres som undervisning via internett én dag i uken. Alt du trenger er Internett og en PC. Du kan også følge undervisningen med IPAD og /eller en smarttelefon hjemmefra eller der det passer deg. Du vil oppleve å kunne se, høre og snakke med lærer og de andre deltakerne. Du vil også kunne se tavlen og alle notatene læreren benytter i undervisningen.

Undervisningen er sterkt knyttet til deltakernes praksiserfaring. Erfaringsutveksling og samspillet mellom teori og praksis vektlegges. I siste halvdel av kursperioden vil deltakerne få mye øving i skriving av eksamensoppgaver
 

Hovedområder som inngår i utdanning:

  • Råvarer og produksjon
  • Kostplanlegging og spesialkost
  • Hygiene og kvalitetsstyring
  • Bransje, bedrift og miljø

Forkunnskaper
Kurset er tilrettelagt for voksne med praksis i faget. Vi anbefaler at du har minimum et halvt års praktisk erfaring i faget før du starter på teoriundervisningen.
Anbefalt språkprøve: B1.


Finansiering
Du kan søke støtte fra Lånekassen, forutsatt at din totale studiebelastning er tilstrekkelig. Søknaden gjennomfører du selv på Lånekassen ved bruk av MinID eller BankID.

På nettsiden finner du god veiledning og svar på de mest stilte spørsmålene. Her kan du se hvor mye du kan få i lån og stipend.


Fagorganisert?
Dersom du er medlem i en fagforening, vil du i mange tilfeller kunne søke om stipend til utdanning. En del fagforeninger gir stipend gjennom LOs Utdanningsfond, mens blant annet Fagforbundet og Handel og kontor har egne stipendordninger.

Ta kontakt med din fagforening for å få mer informasjon!


Eksamen
Privatisteksamen er både skriftlig og muntlig.
Frist for oppmelding til eksamen på våren er 1. februar, og 15. september om høsten. 
All oppmelding til eksamen skal skje til din fylkeskommune.

Vi legger opp til eksamensforberedende undervisning i slutten av kursperioden og jobber oss gjennom tidligere gitte eksamensoppgaver for å gi deg en opplevelse av hva som forventes til eksamen.


Gjennomføring.
Vi benytter vi læringsplattformen Acampus hvor lærerne legger ut relevant informasjon fra faget, tips og råd, samt en del oppgaver som løses underveis. Dette betyr at dersom du av ulike årsaker ikke alltid har anledning til å delta i undervisningen, kan du likevel ha god oversikt over hva som foregår i klasserommet og kan kommunisere med lærer.Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: