Teori til fagprøven

Salgsfaget - Nettkurs med mulighet for samlinger

Kurs-id: 347758
Sted: Østfold
Timetall: 80
Kursstart Info: Når som helst
Påmeldingsfrist: 31.08.2021
Pris: kr 12500
Kontaktperson: Betty Andresen
E-post: betty.andresen@aof.no
Telefon: 69 13 04 10
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Kombinert nettkurs/samlinger, en modell med stor suksess. Du får den grunnleggende undervisningen på nett. Når det nærmer seg eksamen kan du kjøpe en tilleggspakke og få 20 timer ekstraundervisning med eksamenstrening i klasserom, på kveldstid.

Du kan melde deg på og begynne med det samme. 

HVORFOR FAGBREV I SALGSFAGET?

Med fagbrev i salgsfaget vil du bli en ressurs for eiere og brukere av virksomheten, med dine kunnskaper og kompetanse om produkter, salgsmetoder og regelverk. 

Du blir attraktiv for bransjen som trenger gode fagfolk med bred kompetanse på bransjens rammebetingelser og etiske normer.

Med økt kompetanse vil du arbeide mer effektivt og selvstendig, gjøre færre feil, ha større evne til å planlegge, gjennomføre, følge opp salgsprosesser og iverksette praktiske salgsaktiviteter. Dermed blir du et kvalitetsstempel og en viktig investering for bedriften.

GJENNOMFØRING

AOF Østfold tilbyr nå kombinasjonen nettundervisning og klasseromsundervisning.

Nettkurset er laget slik at dere kan lære pensum på en måte som gir et aktivt forhold til læreboken og fagfeltet dere arbeider på. Målet er å gi dere de beste forutsetningene for å bestå den teoretiske eksamen. For at dere skal bestå teorieksamen er det viktig at dere viser at dere klarer å kombinere teori og praksis. Nettkurset er sammensatt for at du skal få best mulig læringsutbytte, og bygger på ulike pedagogiske metoder. Kurset er sammensatt i en kombinasjon av: 

1. Tekst (i nettkurset og i læreboken)
2. Øvelsesoppgaver
3. Tankedelingsoppgaver
4. Multiple choice oppgaver
5. Innsendingsoppgaver

Når det nærmer seg din eksamen, kan vi mot tillegg i prisen tilby 20 timer ekstraundervisning i klasserom. Pris kr. 4 250,-

Nettkurset har et omfang på ca 80 timer avhengig av dine forkunnskaper og digital kompetanse. I tillegg må det påregnes en del egeninnsats i form av innleveringer og oppgaveskriving for vurdering av nettveileder.

FINANSIERING

Dersom du er medlem i et LO forbund har du muligheten til å søke om utdanningsstipend. Det forutsettes at du oppfyller søkekriteriene for dette. AOF Østfold er behjelpelig med å søke om stipend for deg.

Pensum tar utgangspunkt i læreboken "Salgsfaget Vg3" Boken kan du kjøpe ved å følge denne linken: http://yrkeslitteratur.no/nb/node/2093

For mer informasjon om eksamen les her: https://utdanning.no/tema/nyttig_informasjon/fagbrev_og_svennebrev

 

Ønsker du å snakke med kompetanserådgiver kan du ringe oss på 69 13 04 10Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: