Studiekompetanse Generell

Matematikk 2PY Vg3 påbygg - kveld - Bergen - vår 2022

Kurs-id: 352949
Sted: AOF Vestlandet - Bergen
Timetall: 92
Kursstart Info: 06.01.2022 - 19.05.2022
Klokkeslett: 17.00 - 20.30
Påmeldingsfrist:
Pris: kr 11.500,- (ekskl. materiell og eksamen)
Kontaktperson: Heidi Victoria Moss
E-post:
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Undervisningsdager og –tidspunkt er ikke avklart ennå. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette ca. medio august.

 

Forkunnskaper
1PY eller tilsvarende

Du må ta en test for å dokumentere at du fortsatt behersker dette nivået. Test om du trenger mer grunnlag i matematikk her.

Dersom det er lenge siden du tok matematikk, anbefaler vi at du melder deg på Matematikk 1P-2P, selv om du skal avlegge eksamen i 2PY.

 

FINANSIERING

Lånekassen
Dersom du kombinerer flere fag, slik at din totale studiebelastning blir minimum 50 %, kan du søke om støtte fra Lånekassen. Søknaden gjennomfører du selv på Lånekassen ved bruk av MinID eller BankID.

Vi anbefaler deg å søke så snart som mulig for å unngå lang ventetid. Velg søknadsskjema for «Høyere og annen utdanning». Der finner du AOF Vestlandet. Huk deretter av for «Voksenopplæring – praksiskandidat». Søknadsfrist er henholdsvis 15. november og 15. mars.

På nettsiden finner du god veiledning og svar på de mest stilte spørsmålene. Ta kontakt med Lånekassen direkte på tlf. 21 49 60 00 eller på e-post (gjøres etter at du har logget deg inn) dersom du lurer på noe.

 

Fagorganisert?
LO-organiserte kan søke fagforeningen sin om stipend. Søknadsskjema finner du bl.a. på disse nettstedene: LOs UtdanningsfondFagforbundet,og Handel og Kontor.

Organisert i en annen fagforening? Ta kontakt med din fagforening for å få mer informasjon.

 

Eksamen

  • Privatisteksamen skriftlig i mai
  • Frist for oppmelding til eksamen for våren: 1. februar
  • All oppmelding til eksamen skal skje til Rogaland fylkeskommune via Privatistweb.

 

Fagkode
MAT1005 Matematikk 2PY – påbygg

 

Gjennomføring
Deltakerne på kurset får god og tradisjonell klasseromsundervisning. Lab-øvelser er også en del av undervisningsopplegget. I tillegg til klasseromsundervisningen brukes en digital læringsplattform der lærestoff, oppgaver, nettsider og annen viktig informasjon blir presentert.

Undervisningen er intensiv og eksamensrettet. Mot slutten av kursperioden legger vi opp til eksamensforberedende undervisning. Tidligere gitte eksamensoppgaver tas i bruk for å gi deltakerne en opplevelse av hva som forventes til eksamen.Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: