Studiekompetanse Generell

GS Sosiologi 1 H21 DAG

Kurs-id: 364181
Sted: Østfold
Timetall: 56
Kursstart Info: 06.09.2021
Klokkeslett: 2 timer pr. uke
Påmeldingsfrist:
Pris: kr 11600,-
Kontaktperson: Marit Wiraas
E-post: marit.wiraas@aof.no
Telefon: 69 13 04 10
Mobil: 473 93 241
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Sosiologi og sosialantropologi er beregnet på deg som har fullført og bestått Vg1 og Vg2 fra et yrkesfaglig utdanningsprogram, men som ikke har fullstendig vitnemål, eller fagbrev. Da mangler du kroppsøving og et programfag på Vg3- nivå. Hos oss tilbyr vi sosiologi som programfag.           

Undervisningen i sosiologi og sosialantropologi dekker pensum for 140 læreplanfestede timer.

 

LÆREPLAN I SOSIOLOGI OG SOSIALANTROPOLOGI 

Sosiologi og sosialantropologi handler om hvordan samfunnet vi lever i styrer våre tanker og handlinger. Det handler om hvordan mønster og prosesser påvirker våre liv. Faget sosiologi og sosialantropologi er samfunnsfag som skal hjelpe deg til å forstå mer av samfunnet rundt deg. I samfunnsfagene er det viktig å ha en spørrende holdning til det du ser rundt deg og forsøke å finne svar på hvordan samfunnet er bygget opp og hvorfor vi oppfører oss som vi gjør. 

Undervisningen følger gjeldende læreplan i sosiologi og sosialantropologi.

 

DETTE FÅR DU HOS AOF ØSTFOLD

Gratis rådgivning: Hos oss får du gratis rådgivning før du starter, om du ønsker det. Du velger selv om du vil avtale et personlig møte, eller om du ønsker rådgivning på telefon. 

Du kan selvsagt også få rådgivning av en av våre kompetanserådgivere underveis i skoleåret. 

Klasserommet: dagene i klasserommet består først og fremst av forelesning med en av våre dyktige lærere. Du får også tilgang til vår digitale læringsportal. 

Eksamensforberedende undervisning: Vi legger opp til eksamensforberedende undervisning i slutten av skoleåret og jobber oss gjennom tidligere eksamensoppgaver for å gi deg en opplevelse av hva du kan forvente deg.

 

PRAKTISK INFORMASJON OM SOSIOLOGI OG SOSIALANTROPOLOGI

Gjennomføring: Undervisningen gjennomføres på dagtid over to semestre, med oppstart i september 20210, og avsluttes med eksamen våren 2022. Undervisning 2 timer pr. uke.

Eksamen: Faget avsluttes med privatist eksamen. Eksamensavgiften er ikke inkludert i skoleavgiften, og betales samtidig med at du melder deg opp til eksamen. Frist for oppmelding er 1. februar. All oppmelding skal skje elektronisk via privatistweb.no 

I sosiologi er det en muntlig eksamen.

 

 

Tilleggsopplysninger for minoritetsspråklige: Minoritetsspråklige søkere som ikke har fullført norsk grunnskole må dokumentere bestått norskprøve 3/B1 alle delprøver.

Ønsker du mer informasjon kan du ta kontakt med oss på telefon: 69 13 04 10, eller melde deg på under. I feltet spørsmål og kommentar kan du skrive hvilken by du ønsker å gå i: Fredrikstad, Sarpsborg eller Moss. Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: