Studiekompetanse Generell

GS Kroppsøving H21

Kurs-id: 364153
Sted: Østfold
Timetall: 30
Kursstart Info: 06.09.2021
Klokkeslett:
Påmeldingsfrist:
Pris: kr 6900,-
Kontaktperson: Linda J. Bakkland
E-post: linda.j.bakkland@aof.no
Telefon: 69 13 04 10
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Kroppsøving er beregnet for deg som har fullført og bestått Vg1 og Vg2 fra et yrkesfaglig utdanningsprogram, men som ikke har et fullverdig vitnemål, eller fagbrev. Da må du ha kroppsøvingsfaget på Vg3- nivå. 

Kroppsøving dekker pensum for 56 læreplanfestede timer. 

 

LÆREPLAN I KROPPSØVINGFAGET

Kroppsøving gjennomgår temaene trening, helse og livsstil, egen trening og individuell idrett, lagidrett og friluftsliv.

Undervisningen følger gjeldende læreplan for fellesfag i kroppsøving. Påbygg på Vg3- nivå er et obligatorisk programfag som du må ha for å få generell studiekompetanse. 

 

DETTE FÅR DU HOS AOF ØSTFOLD

Gratis rådgivning: Hos oss får du gratis rådgivning før du starter, om du ønsker det. Du velger selv om du vil avtale et personlig møte, eller om du vil ha rådgivning på telefon.

Du kan selvsagt også få rådgivning hos en av våre kompetanserådgivere underveis i skoleåret.

Undervisningen: Undervisningen vil være en kombinasjon av nettbasert og samlingsbasert. Den nettbaserte delen av undervisningen foregår på vår digitale læringsplattform. Her vil det være en variasjon av fagstoff og videodemonstrasjoner. Samlingene vil gjennomføres med lærer i klasserom. 

 

PRAKTISK INFORMASJON OM KROPPSØVING EKSAME

Eksamen: Alle fag avsluttes med privatisteksamen. Eksamensavgiften er ikke inkludert i skoleprisen, og betales samtidig med at du melder deg opp til eksamen. Frist for oppmelding er 1.februar. All oppmelding skal skje elektronisk via privatistweb.no 

I kroppsøvingsfaget er det en muntlig-praktisk eksamen.Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: