Studiekompetanse Generell

Generell studiekompetanse Påbygg for deg MED fagbrev

Kurs-id: 300549
Sted: Sarpsborg
Timetall: 450
Kursstart Info: 02.09.2019
Klokkeslett: Dagtid
Påmeldingsfrist:
Pris: kr 48.500,-
Kontaktperson: Linda J. Bakkland
E-post: linda.j.bakkland@aof.no
Telefon: 69 13 04 10
Mobil: 918 76 023
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Denne pakken er for deg som skal ta påbygg og har yrkesfaglig utdanning fra tidligere som er fullført med fagbrev. Da har du allerede et par av fagene i generell studiekompetanse og trenger kun å bygge på med 4 fag. Du kan også ta påbygg dersom du er lærling og ønsker å få generell studiekompetanse ved siden av lærlingetiden.

Undervisningen følger gjeldende læreplan i alle fag. Fagene som inngår i pakken for deg med fagbrev er:

  • Norsk
  • Matematikk
  • Naturfag
  • Historie 

Er det lenge siden du har hatt matematikk? Da foreslår vi at du tar vårt forkurs i matematikk.

 

DETTE FÅR DU SOM DELTAKER HOS AOF ØSTFOLD

Klasserommet: Dagene i klasserommet hos oss i AOF består først og fremst av forelesning med en av våre mange dyktige lærere. Hver undervisningstime er på 45 minutter.

Bygger på samme lærerplan: All opplæring bygger på de samme læreplaner som brukes i offentlig videregående skole.

Eksamensforberedende undervisning: Trenger du å trene på selve gjennomføringen av privatisteksamen? Vi legger opp til eksamensforberedende undervisning i slutten av kursperioden og jobber oss gjennom tidligere eksamensoppgaver for å gi deg en opplevelse av hva du kan forvente deg.

Nettkurs i studieteknikk: Trenger du tips til hvordan du kan jobbe mest mulig effektivt med fagene? Dette og mye mer vil du lære på nettkurset i studieteknikk, som du får gratis når du starter skoleåret på AOF. Du kan også når som helst be om hjelp til å få laget din egen studieplan.

Rådgiving: Hos oss får du gratis rådgiving før du starter. Da kan du få bekreftet valgene dine, eller kanskje du får hjelp til å finne en annen vei fram mot generell studiekompetanse som passer bedre for deg. Du velger selv om du vil avtale personlig møte, eller om du vil ha rådgiving på telefon.

Rådgiving også underveis i skoleåret: Du kan når som helst få en samtale med en av våre kompetanserådgivere underveis i skoleåret. Dette er selvfølgelig også inkludert i prisen når du tar fag hos oss.

 

PRAKTISK INFORMASJON 

Eksamen: Alle fag avsluttes med privatisteksamen. Eksamensavgiften er ikke inkludert i kursprisen, og betales samtidig med at du melder deg opp til eksamen. Frist for oppmelding til eksamen på høsten er 15. september. For våren er fristen 1. februar. All oppmelding til eksamen skal skje via internett til privatisweb.

Finansiering: Utdanningen er godkjent for søknad om lån i Lånekassen. Søknaden finner du på http://lanekassen.no/nb-NO/Stipend-og-lan/Hoyere-utdanning/. Husk å levere deltakerkontrakt til AOF før du kan søke om lån og stipend.

Er du medlem i en fagforening, vil du i mange tilfeller kunne søke om stipend til utdanning. Enkelte forbund har egne stipendordninger. Vi anbefaler at du kontakter ditt forbund for hvilke ordninger de tilbyr. 

Tilleggsopplysninger for minoritetsspråklige: Minoritetsspråklige søkere som ikke har fullført norsk grunnskole må dokumentere bestått norskprøve 3/B1 muntlig og skriftlig eller tilsvarende.
 

VIL DU VITE MER OM GENERELL STUDIEKOMPETANSE?

Har du spørsmål om du oppfyller kravene til å ta denne pakkeløsningen, eller andre spørsmål om veien fram mot generell studiekompetanse? Ta kontakt så hjelper en av våre kompetanserådgivere deg!

MELD DEG PÅ FREM TIL STUDIESTART

Søknadene blir behandlet i den rekkefølge de kommer inn. For å sikre deg en studieplass kan det være lurt å melde deg på så fort som mulig. Vi gleder oss til å se deg til studiestart den 2. september 2019 i våre lokaler.  Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: