Språk

Yrkesnorsk - nettkurs

Kurs-id: 351782
Sted: Internett - Teams
Timetall: 60
Kursstart Info: 02.02.2022 – 09.06.2022
Påmeldingsfrist:
Pris: kr 9000,- ekskl. materiell
Kontaktperson: Anne Tove Bjørgen Hammer
E-post: anne.tove.hammer@aofvestlandet.no
Telefon: 52 70 89 95
Mobil: 412 08 062
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Bli klar for å starte på videregående opplæring - yrkesfag

Har du, i fremtiden, planer om å begynne på videregående opplæring - yrkesfag men trenger å stryke dine norskfaglige ferdigheter?

Da er tiden inne for å starte opp på vårt skreddersydde nettbaserte kurs i yrkesnorsk. Kurset er tilrettelagt for deltakere på A2-nivå og vil være en forberedelse til å starte på videregående opplæring - yrkesfag.  
 

Informasjon

Opplæringen foregår 1-2 ganger per uke digitalt på nett..

Kurset er skreddersydd til deltakere på A2-nivå. Undervisningen vil forberede deltakerne på videregående opplæring og de kravene som stilles til lese- og skriveferdigheter i fagopplæringen.

Kurset har et yrkesfaglig innhold med fokus på det språklige og egner seg for deltakere som i fremtiden ønsker å ta videregående opplæring.

AOF Vestlandet tilbyr forberedende norskopplæring innenfor følgende:

  • Helse- og oppvekstfag
    • Helsearbeiderfaget
    • Barne- og ungdomsarbeiderfaget
    • Helsesekretær
  • Logistikk
  • Renhold
  • Restaurant- og matfag

 

Organisering

Opplæringen foregår 1-2 ganger per uke over internett. Alt du trenger er Internett og en PC. Du vil kunne se, høre og snakke med lærer og de andre deltakerne. Du vil også kunne se tavlen og alle notatene læreren benytter i undervisningen. Læreren tilrettelegger for den enkeltes progresjon og har individuell veiledning med hver deltaker i tillegg til fellesøktene.

 

Finansiering:

LO organiserte kan søke stipend. Du finner søkeskjema blant annet på disse nettsidene:  LOs UtdanningsfondFagforbundet, Handel og Kontor

Er du organisert i en annen fagforening eller har spørsmål, kontakt oss for nærmere informasjon om dine muligheter for stipend. Ta kontakt med din fagforening for å få mer informasjon. Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: