Språk

Spansk nybegynner trinn Sarpsborg

Kurs-id: 367534
Sted: Sarpsborg
Timetall: 20
Kursstart Info: 11.05.2022 -29.06.2022
Klokkeslett: 18:00 - 20:30
Påmeldingsfrist:
Pris: kr 2690
Kontaktperson: Monika Henriksen Solbakken
E-post: Monika.Solbakken@aof.no
Telefon: 69 13 04 10
Mobil: 926 52 153
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Dette er helt grunnleggende Spanskkurs for voksne som ønsker å lære grunnleggende spansk. Hovedvekten er på den muntlige siden ved språket og uttale er i fokus. Det krever ingen forkunnskaper får å starte på dette kurset.

Kurset tar sikte på å lære deg nok til at du kan klare deg på egenhånd i et spanskspråklig land. Du lærer å snakke og forstå enkel tale, lese enkle tekster og å skrive enkel spansk. I tillegg vil du lære en del om den spanske kulturen.

 

KURSINNHOLD I SPANSK-NYBEGYNNER TRINN 1

Gjennom praktisk orienterte, muntlige og skriftlige øvelser får du grunnleggende kunnskap gjennom grammatikk og uttale.

I undervisningen bruker vi boka Caminnos 1. Boka inneholder både tekstbok og arbeidsbok.

Generelt: Du vil lære å bli fortrolig med dagligtale, derfor er hovedvekten av undervisningen lagt til arbeid med ord og uttrykk.
  
 Lytteforståelse: Du vil lære å kjenne igjen vanlige ord og svært enkle uttrykk som angår deg selv, din familie og dine nære omgivelser når folk snakker langsomt og tydelig.
  
 Leseforståelse: Deltakeren vil kunne forstå kjente navn, ord og svært enkle setninger, for eksempel i annonser, på plakater eller i kataloger.
  
 Føre en samtale: Du skal lære å delta i en samtale på en enkel måte hvis samtalepartneren er villig til å gjenta, omformulere, snakke langsomt og hjelpe deg å formulere deg.

Du skal lære å stille, og svare på enkle spørsmål knyttet til umiddelbare behov eller svært kjente emner.

 Du skal lære å bruke enkle uttrykk og setninger for å beskrive hvor hun/han bor, og mennesker hun/han kjenner.

 

HVORFOR TA SPANSKKURS HOS AOF?

Klasseromsundervisning: Vi vet at den beste måten å lære et nytt språk på er i et klasserom med dyktige veiledere og meddeltakere man kan øve sammen med.

Veiledere: Alle våre spanskkursveiledere er trygge og dyktige i språket. De har også lang og bred erfaring med å undervise voksne.

Lokasjon: Alle våre undervisningslokaler har sentral beliggenhet i østfoldbyenes sentrum, nær offentlig kommunikasjon og gode parkeringsmuligheter.

 

MELD DEG PÅ FRAM TIL KURSSTART

Påmeldingene behandles i den rekkefølge de kommer inn. Ønsker du mer informasjon om kurset er det bare til å ringe oss på telefon: 69 13 04 10.

Er dere en større gruppe som ønsker å lære spansk sammen, ta kontakt med

 Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: