Språk

Norskopplæring- studieteknikk med norsk

Kurs-id: 352117
Sted: Teams
Timetall: 60
Kursstart Info: 20.08.20- 18.03.20
Klokkeslett: 17:00 - 20:00
Påmeldingsfrist: 05.05.2020
Pris: kr 9000.-
Kontaktperson: Heidi Victoria Moss
E-post:
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Studieteknikk med norsk - for deg som planlegger å studere videre!

Vil du forberede deg å studere videre og har behov for å styrke og utvikle dine norskferdigheter? Da er dette kurset midt i blinken for deg! 

Gjennom kursmodulen i studieteknikk blir du oppfordret til å bruke språket aktivt og får mange anledninger til å øve og repetere. Målet er at du raskt skal bli tryggere i å bruke språket og selv opplever å ha blitt bedre - slik at du er klar for videre utdanning og studier. 

Våre dyktige lærere veileder deg på vår digitale plattform og du får treffe lærer og andre deltakere, enkelt og hjemme i din egen stue!

Kursmodulen studieteknikk med norsk er en av fire norskkursmoduler. Du kan velge å ta en eller flere av modulene sammen. 

  • A2 muntlig 
  • A2 lesing og skriving 
  • Studieteknikk med norsk 
  • Norsk med data

Modulen passer for deltakere som har behov for karriereveiledning og opplæring i studieteknikk enten som supplement til annen opplæringen eller for å bli klar for videre utdanning/opplæring. Kurset vil ta for seg gode teknikker og strategier for læring når man har norsk som andrespråk. Veileder vil presentere et utvalg av yrker og sektorer i norsk arbeidsliv, slik at deltakere som er usikre på sin karrierevei videre kan få bli kjent med ulike yrker. 

 

 Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: