Språk

Bransjeprogram - Yrkesnorsk Industriell matproduksjon virtuelt klasserom - intensiv- sommer

Kurs-id: 355100
Sted: AOF Teams 1
Timetall: 60
Kursstart Info: 07.08.2020 - 13.11.2020
Klokkeslett: 17:00 - 21:00
Påmeldingsfrist:
Pris: kr 0
Antall dager: 14
Kontaktperson: Nasim Rizvi
E-post: nasim.rizvi@aof.no
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Dette kurset tilbys gratis med midler fra statlige ordninger, det er noen krav til opptak som gjelder. Se under:

Er det virkelig gratis?

  • Ja! Kursavgiften i sin helhet dekkes av Kompetanse Norge, dette inkluderer også pensumlitteratur.

Hvem kan ta disse kursene?

  • Disse kursene er gratis for deg som jobber innenfor mat og drikkevareindustrien  med industriell matproduksjon. Kurset tilbys i hele landet. Dette gjelder også for deg som er i jobb helt/ delvis permittert eller arbeidsledig. Ved påmelding må du oppgi informasjon om bransjetilhørighet, seneste arbeidsgiver og arbeidsmarkedsstatus, men ingen videre dokumentasjon kreves.

Når kan du ta kurs?

  • Vi anbefaler at du søker tidlig da plassene er begrenset. Kurset er intensivt og skal være ferdig før 1.september. Vi tar 2 uker fri i juli da det er fellesferie.  Kursdag blir på fredager,  tidspunkt er fra 17.00 til 21.00.

Kurset settes opp i virtuelt klasserom, det vil si at forelesningene foregår via opprettede digitale klasserom i Teams, hvor hver enkelt deltaker logger seg på fra sin egen pc/Ipad for å følge undervisningen. Det vil være toveis kommunikasjon med veileder og de andre deltakerne underveis i undervisningen, akkurat som om man var i et vanlig klasserom.

Yrkesnorsk 

Kurset retter seg mot flerspråklige kursdeltakere, som skal tilegne seg språklige ferdigheter som aktivt støtter opp om den enkeltes forståelse av arbeidsoppgaver på arbeidsstedet. 

Kurset kan brukes som et forkurs til fagbrev. DERSOM du ønsker å gå videre med opplæring til fagbrev som praksiskandidat, bør kursdeltaker ha opp imot 5 års arbeidserfaring.

 

Dette er en god mulighet til å bli bedre i språket samt forberede seg til å ta et fagbrev innenfor Industriell matproduksjonsfaget.
 
Etter endt opplæring skal deltakerne ha:
 
- økt sin kompetanse på lover og regler i arbeidslivet rettet mot sin bransje
 
- fått kompetanse på ulike fagbegreper og tematikk rettet inn mot sin bransje
 
- tilegnet seg språklige ferdigheter som aktivt støtter opp om den enkeltes fungering på arbeidsstedet
 
- optimalisert mulighet til å kunne gjennomføre teori til fagprøven
 
- utviklet sin digitale kompetanse ved å ta i bruk en læringsplattform

Påmelding

Ved påmelding må du oppgi informasjon om bransjetilhørighet, seneste arbeidsgiver og arbeidsmarkedsstatus, men ingen videre dokumentasjon kreves. Informasjonen oppgis i merknadsfeltet.



Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: