Ta kurs i Hygiene eller Yrkesnorsk for renholdere

Øk din kompetanse

Kurs i hygiene

God hygiene er det som beskytter oss mot sykdom og som verner helsen vår. Når vi gjør rent, fjerner vi smuss og urenheter fra forskjellige flater. Samtidig holder vi det rent og pent på arbeidsplassen. 

Det finnes likevel tilfeller da det ikke er nok at flatene ser rene ut. De må også ha vært rengjort på riktig måte. 

Det å kjenne til viktigheten av en god personlig hygiene, kjenne de vanligste smittestoffene og måter de smitter på. Vite forskjell på å rengjøre, desinfisere og sterilisere, samt vite hvordan metodene utføres. Å ha god renholdshygiene i arbeidet. Dette er grunnleggende ferdighetene innen renhold, som alle i bransjen bør ha.

Kurset er for alle som skal rengjøre flater på jobb og har behov for økt kompetanse i hygiene.

 

Mer informasjon og elektronisk påmelding, finner du på vår hjemmeside – link: Yrketsettet utdanning

 

Yrkesnorsk for renholdere

Dette kurset retter seg mot renholdere som er i arbeid og som vil øke sine språklige ferdigheter i faget. Et moderne renhold krever kunnskaper og innsikt, samt gode språklige ferdigheter.

Kurset egner seg også godt for de renholderne som ønsker å bedre sine norskkunnskaper, for å ta fagbrev som Renholdsoperatør.

Renhold utføres i alle typer virksomheter både i offentlig og privat sektor. Eksempler på arbeidsplasser er skoler, barnehager, administrasjonsbygg, idrettsanlegg, kulturbygg, sykehus og sykehoteller, alders- og sykehjem, hoteller, butikker, kjøpesentre, transportmidler som buss, tog, fly og skip, verksteder, byggeplasser, fabrikker og andre produksjonslokaler.

Det deltakeren lærer på kurset, kan tas i bruk på arbeidsplassen med det samme.

 

Mer informasjon og elektronisk påmelding, finner du på vår hjemmeside – link: Språk

 

Del kurset på sosiale medier: