Meget god fagarbeider!

Izabela kan smykke seg med Bestått Meget Godt på fagprøven i Renholdsoperatørfaget. Arbeidserfaring i tillegg til kurs hos AOF Sandnes og Jæren gjorde at hun kunne ta fagbrev som praksiskandidat.

Izabela kom fra Annopol i Polen til Norge i 2008. Hun har videregående utdanning fra Polen og har jobbet med renhold i flere bedrifter i Norge. Hun bestemte seg for at hun ville begynne på kurset Vg2 Overflateteknikk for renholdere hos AOF Sør-Rogaland. 
 
Bekjente spurte henne om det var nødvendig å ta kurs og fagbrev for å vaske? 
Isabella ler, - alle kan vaske, men profesjonelt renhold krever kunnskap om bla. Smittevern, kjemi, økonomi og renholdsplaner. Uten oss renholdere så kan ikke andre gjøre sin jobb.
 
Kombinerte utdanning og jobb
Kurset var på kveldstid 130 timer som hun kombinerte med jobb. I klassen var det elever fra hele verden, fikk utvidet nettverket sitt og praktisert mye norsk. 
 
- aldri en kveld jeg gikk hjem fra kurset med en følelse av at jeg ikke hadde lært noe. Lærerne forklarte og følget opp den enkelte, jeg er veldig fornøyd.

Yrkesstolthet
Isabella har en stor heiagjeng! Bedriften hun er ansatt i skal ha feiring av henne og ansatte hos kunde heier og støtter.
 
- Dette er suksess for meg, alle støtter, og jeg er stolt over å ha bestått fagprøven Meget Godt. Nå og gleder jeg meg til den offisielle utdelingen av fagbrev i Rogaland. 
 
 
 

 

Del kurset på sosiale medier: