Medlem og tillitsvalgt

Genèveskolen

Kurs-id: 331233
Sted: Runö / Genève
Timetall: 39
Kursstart Info: 15. - 19. april og 21. mai - 09. juni 2020
Klokkeslett:
Påmeldingsfrist: 08.12.2019
Pris: kr AOF søker forbund
Kontaktperson: Tor-Espen Stenerud
E-post: tor-espen.stenerud@aof.no
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Oslo 15. april 2020

Runø 16. - 19. april 2020

Genève 21. mai - 09. juni 2020

Genèveskolen er kurset for deg som ønsker å løfte blikket ut over lokale og nasjonale problemstillinger og engasjere deg i internasjonale spørsmål.

Kurset går over fire uker, og starter med at deltakerne samles i Oslo, før et firedagers forkurs på Runø kurssenter utenfor Stockholm. Deretter følger en periode hvor du arbeider med oppgaver via Internett, før du reiser sammen med de andre deltakerne til Genève for å gjennomføre tredje og siste del av kurset. Det skjer vanligvis i mai, parallelt med den årlige ILO-konferansen. ILO (International Labour Organization) er FNs arbeidsorganisasjon. Under ILO-konferansen samles representanter fra hele verden for å forhandle fram konvensjoner som skal sette standarder for arbeidslivet i hele verden.

Under Genève-oppholdet har kursdeltakerne en unik mulighet til å være observatør under ILO-konferansen, og får anledning til å følge forhandlingene i konferansens komiteer.

På Genèveskolen møter du andre aktive representanter for fagforeninger og sosiale bevegelser fra hele Norden. Her lærer du om hvilke muligheter fagbevegelsen og andre folkebevegelser har til å øve innflytelse i en globalisert verden.

Tidligere deltakere ved Genèveskolen har sagt at det er én tid før Genèveskolen, og en tid etter.Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: