• God Jul 2020
  Studieforbundet AOF Norge avd Sør-Rogaland
 • Hygienekurs for utelivsbransjen
  God hygiene er det som beskytter oss mot sykdom og som verner helsen vår. Når vi gjør rent, fjerner vi smuss og urenheter fra forskjellige flater. Samtidig holder vi det rent og pent på arbeidsplassen. Det finnes likevel tilfeller da det ikke er nok at flatene ser rene ut, de må også ha vært rengjort på riktig måte.
 • Kurs i hygiene
  AOF Sør-Rogaland har nå nett undervisning for alle som skal rengjøre flater på jobb og har behov for kompetanse i hygiene.
 • Yrkesnorsk for renholdere
  Dette kurset retter seg mot renholdere som er i arbeid og som vil øke sine språklige ferdigheter i faget. Et moderne renhold krever kunnskaper og innsikt, samt gode språklige ferdigheter. Kurset egner seg også godt for de renholderne som ønsker å bedre sine norskkunnskaper, for å ta fagbrev som Renholdsoperatør.
 • Verneombudskurs
  Grunnopplæring i arbeidsmiljø er selve grunnsteinen i HMS-opplæringen som både ledere, representanter i arbeidsmiljøutvalg, verneombud og andre trenger for å kunne være aktive aktører for et bedre arbeidsmiljø.
 • Veien til fagbrev
  Det er ikke så vanskelig som mange tror. Visste du at du kan ta fagbrev/svennebrev selv uten relevant utdanning?
 • Kurs i bruk av rengjøringsmaskiner
  Mange renholder har behov for å bli tryggere i å bruke rengjøringsmaskiner. For å møte dagens krav til lovverk og opplæring må det dokumenteres opplæring i bruk av rengjøringsmaskiner. Dette kurset vil består av en teoretisk og en praktisk del som til sammen vil gi en grundig opplæring. Det pedagogiske opplegget skjer ved at deltakerne i tillegg til teori, vil bli engasjert gjennom praktisk trening i grupper. Kurset er på totalt 3 timer, 1 time teori og 2 timer praktisk trening i bruk av gulvvaskemaskiner.
 • Nyhetsbrev sommeren 2019
  Denne våren har vi hatt mange deltakere på våre – Teori til fagbrev – kurs. Har du sikret deg dokumentasjon på den kompetansen du har? Som kan skape trygghet både for deg som arbeidstaker og din arbeidsgiver. Har du praksis og erfaring, men mangler teorien? I høst tilbyr AOF Sør-Rogaland kurs flere steder i regionen, hvor du kan tilegne deg det teoretiske grunnlaget for å avlegge fagprøven.
 • 40 timers HMS
  Arbeidsmiljøutdanning grunnkurs
Last inn flere nyheter