Språk

"En mann uten språk er som en kamel uten pukkel" er et gammelt ordtak fra midtøsten. Dette ordtaket gir mening også i dagens samfunn, da språk er vårt viktigste kommunikasjonsmiddel. Felles språk binder mennesker sammen, og gjør samarbeid, interaksjon og arbeidsliv enklere. Dette gjelder både i Norge, og når vi er på reise eller jobb i utlandet. Derfor er vi i AOF stolte over å kunne tilby et bredt spekter av språkkurs, fra nybegynner til mer avansert nivå.

Språk passer for deg som…

Er ny i Norge, og vil lære norsk. For deg som ønsker stille sterkere på det norske arbeidsmarkedet, og derfor trenger å lære mer avansert norsk. Vi har også kurs for deg som ønsker å utvide språkhorisonten med et nytt språk. Kanskje innen engelsk, spansk, tysk eller gresk?

Hvorfor språk?

Verden blir på mange måter mindre og mindre, og du møter ofte personer fra fremmede land og kulturer. Dette er mennesker du gjerne vil kommunisere med og lære å kjenne. Språk er nøkkelen til god kommunikasjon, og dermed nøkkelen til ny kunnskap og nye bekjentskaper.