Helse miljø og sikkerhet

Sikkerhet på arbeidsplassen er en av AOFs hjertesaker. AOF har lang erfaring som en av landets største og eldste tilbydere av helse-, miljø og sikkerhetsopplæring. Vi er i dag leverandør av ulike HMS-kurs og opplæringstiltak for en rekke norske virksomheter, organisasjoner og privatpersoner innen ulike bransjer i privat og offentlig sektor. AOF tilbyr en lang rekke kurs innenfor HMS som dekker de fleste behov.

Maritime kurs

Klikk her

Kursene passer for deg som

Er valgt som verneombud, sitter i arbeidsmiljøutvalg, trenger sertifisert opplæring, eller for deg som har interesse i å utvikle din kunnskap innenfor helse, miljø og sikkerhet. Vi har også kurs for deg som er arbeidsgiver, og som derfor er lovpålagt å ta et HMS kurs for ledere.

Hvorfor HMS?

Stadig flere virksomheter ser nødvendigheten av et godt arbeidsmiljø, både for den ansatte og for lønnsomhet og utvikling av bedriften. Dette innebærer et økende behov for mennesker med kompetanse innen HMS. Det gode arbeidsmiljøet er sikkert, lønnsomt og utviklende både for den enkelte,  fellesskapet og virksomheten som helhet.