Studiekompetanse Generell

GS Samfunnsfag - Dagtid Sarpsborg

Kurs-id: 317513
Sted: Sarpsborg
Timetall: 56
Kursstart Info: 02.09.2019
Klokkeslett: 2 timer per uke
Påmeldingsfrist:
Pris: kr 7.750,-
Kontaktperson: Linda J. Bakkland
E-post: linda.j.bakkland@aof.no
Telefon: 69 13 04 10
Mobil: 918 76 023
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Samfunnsfag er et av de seks fagene som inngår i generell studiekompetanse. Faget er beregnet for deg som ønsker å oppnå generell studiekompetanse og/eller for deg som ønsker å forbedre din eksisterende karakter.

Undervisningen i samfunnsfag dekker pensum for 140 læreplanfestede timer.

 

 LÆREPLAN I SAMFUNNSFAG

Samfunnsfaget gjennomgår temaene samliv, individ og samfunn, det politiske system, arbeids- of næringsliv, kulturforståelse og det internasjonale samfunn.

Undervisningen følger gjeldende læreplan i fellesfag samfunnsfag og dekker pensum fra Vg1 studieforberedende, og Vg2 fra yrkesforberedende utdanningsprogram. 

For deg som ønsker å forbedre din nåværende karakter i samfunnsfag kan dermed gjøre dette uansett om du har gjennomført studieforberedende eller yrkesfaglig utdanningsprogram tidligere. 

 

DETTE FÅR DU HOS AOF ØSTFOLD

Gratis rådgivning: Hos oss får du gratis rådgivning før du starter, om du ønsker det. Du velger selv om du vil avtale et personlig møte, eller om du ønsker rådgivning på telefon. 

Du kan selvsagt også få rådgivning av en av våre kompetanserådgivere underveis i skoleåret. 

Klasserommet: dagene i klasserommet består først og fremst av forelesning med en av våre dyktige lærere. Du får også tilgang til vår digitale læringsportal. 

Eksamensforberedende undervisning: Vi legger opp til eksamensforberedende undervisning i slutten av skoleåret og jobber oss gjennom tidligere eksamensoppgaver for å gi deg en opplevelse av hva du kan forvente deg.

 

PRAKTISK INFORMASJON OM SAMFUNNSFAG

Gjennomføring: Undervisningen gjennomføres på dagtid over to semestre, med oppstart i september 2019, og avsluttes med eksamener våren 2020.

Eksamen: Alle fag avsluttes med privatist eksamen. Eksamensavgiften er ikke inkludert i skoleavgiften, og betales samtidig med at du melder deg opp til eksamen. Frist for oppmelding er 1. februar. All oppmelding skal skje elektronisk via privatistweb.no 

I samfunnsfag er det en muntlig eksamen. 

Tilleggsopplysninger for minoritetsspråklige: Minoritetsspråklige søkere som ikke har fullført norsk grunnskole må dokumentere bestått norskprøve 3/B1 alle delprøver.

 

MELD DEG PÅ SAMFUNNFAG FREM TIL SKOLESTART

Påmeldingene blir behandlet i den rekkefølge de kommer inn. For å sikre deg skoleplass kan det være lurt å melde seg på så fort som mulig. Vi gleder oss til å møte deg til skolestart i september 2019.Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: