Studiekompetanse Generell

GS Norsk - Dagtid Sarpsborg

Kurs-id: 317507
Sted: Sarpsborg
Timetall: 168
Kursstart Info: 02.09.2019
Klokkeslett: 6 timer per uke
Påmeldingsfrist:
Pris: kr 22.600,-
Kontaktperson: Linda J. Bakkland
E-post: linda.j.bakkland@aof.no
Telefon: 69 13 04 10
Mobil: 918 76 023
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Norsk skriftlig og muntlig er ett av de seks fagene i generell studiekompetanse. Faget er beregnet på deg som ønsker å oppnå generell studiekompetanse og/eller for deg som ønsker å forbedre din eksisterende karakter. 

Norskfaget dekker pensum for 393 læreplanfestede timer.

 

LÆREPLAN I  NORSKFAGET

Norskfaget er delt inn i en skriftlig og en muntlig del. I den skriftlige delen, som dekker både hovedmål og sidemål, lærer du å formulere deg riktig samt øve deg på å skrive stil. Du får også innføring i de ulike oppgavetypene som blir gitt til eksamen, samt opplæring i hvordan en oppgave bør disponeres. I den muntlige delen gjennomgår vi temaene språk- og litteraturhistorie, norrønt og dialektkunnskap. 

Undervisningen følger gjeldende læreplan for fellesfag i norsk.

 

DETTE FÅR DU HOS AOF ØSTFOLD

Gratis rådgivning: Hos oss får du gratis rådgivning før du starter, om du ønsker det. Du velger selv om du vil avtale et personlig møte, eller om du vil ha rådgivning på telefon.

Du kan selvsagt også få rådgivning hos en av våre kompetanserådgivere underveis i skoleåret.

Klasserommet: Dagene i klasserommet består først og fremst av forelesning med en av våre dyktige lærere. Du får også tilgang til vår digitale læringsplattform.

Eksamensforberedende undervisning: Vi legger opp til eksamensforberedende undervisning i slutten av skoleåret og jobber oss gjennom tidligere eksamensoppgaver for å gi deg en opplevelse av hva du kan forvente deg.

 

PRAKTISK INFORMASJON OM NORSKFAGET

Gjennomføring: Undervisningen gjennomføres på dagtid over to semestre, med oppstart i september 2019 og avsluttes med eksamen våren 2020.

Eksamen: Alle fag avsluttes med privatisteksamen. Eksamensavgiften er ikke inkludert i skoleprisen, og betales samtidig med at du melder deg opp til eksamen. Frist for oppmelding er 1.februar. All oppmelding skal skje elektronisk via privatistweb.no 

I norskfaget er det tre eksamener, to skriftlige (hovedmål og sidemål) og en muntlig eksamen. På den skriftlige eksamen vil det være en fagdag og en friskrivingsdag. 

Tilleggsopplysninger for minoritetsspråklige: Minoritetsspråklige søkere som ikke har fullført norsk grunnskole må dokumentere bestått norskprøve 3/B1 alle delprøver.

 

MELD DEG PÅ NORSKFAGET FREM TIL SKOLESTART

Påmeldingene blir behandlet i den rekkefølge de kommer inn. For å sikre deg en skoleplass kan det være lurt å melde seg på så fort som mulig. Vi gleder oss til å se deg til skolestart i september 2019.Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: