Studiekompetanse Generell

GS Naturfag - Dagtid Sarpsborg

Kurs-id: 317503
Sted: Sarpsborg
Timetall: 84
Kursstart Info: 02.09.2019
Klokkeslett: 3 timer per uke
Påmeldingsfrist:
Pris: kr 15.300,- inkl. lab.øvelser
Kontaktperson: Linda J. Bakkland
E-post: linda.j.bakkland@aof.no
Telefon: 69 13 04 10
Mobil: 918 76 023
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Naturfag er ett av de seks fagene som inngår i generell studiekompetanse. Faget er beregnet for deg som ønsker å oppnå generell studiekompetanse og/eller for deg som ønsker å forbedre din eksisterende karakter. 

Naturfag dekker pensum for 140 læreplanfestede timer.

 

LÆREPLAN I NATURFAG

I naturfag lærer du om kjemiske stoffer og reaksjoner, organisk kjemi, cellebiologi, menneskekroppens oppbygging og funksjon, arv, stråling, miljø, energi og økologi.

Det vil i tillegg gjennomføres laboratorieøvelser.

Undervisningen følger gjeldende læreplan for fellesfag naturfag. Har du allerede bestått den første delen av faget i yrkesfaglig utdanning bør du allikevel følge hele undervisningen for å friske opp tidligere kunnskaper som må være kjent når du skal avlegge eksamen på Vg3 nivå. 

 

DETTE FÅR DU HOS AOF ØSTFOLD

Gratis rådgivning: Hos oss får du gratis rådgivning før du starter, om du ønsker det. Du velger selv om du vil avtale et personlig møte, eller om du vil ha rådgivning på telefon.

Du kan selvsagt også få rådgivning hos en av våre kompetanserådgivere underveis i skoleåret.

Klasserommet: Dagene i klasserommet består først og fremst av forelesning med en av våre dyktige lærere. Du får også tilgang til vår digitale læringsplattform.

Eksamensforberedende undervisning: Vi legger opp til eksamensforberedende undervisning i slutten av skoleåret og jobber oss gjennom tidligere eksamensoppgaver for å gi deg en opplevelse av hva du kan forvente deg.

 

PRAKTISK INFORMASJON OM NATURFAG

Gjennomføring: Undervisningen gjennomføres på dagtid over to semestre, med oppstart i september 2019 og avsluttes med eksamen våren 2020.

Eksamen: Alle fag avsluttes med privatisteksamen. Eksamensavgiften er ikke inkludert i skoleprisen, og betales samtidig med at du melder deg opp til eksamen. Frist for oppmelding er 1.februar. All oppmelding skal skje elektronisk via privatistweb.no 

I naturfag er det en muntlig-praktisk eksamen. 

Tilleggsopplysninger for minoritetsspråklige: Minoritetsspråklige søkere som ikke har fullført norsk grunnskole må dokumentere bestått norskprøve 3/B1 alle delprøver.

 

MELD DEG PÅ NATURFAG FREM TIL SKOLESTART

Påmeldingene blir behandlet i den rekkefølge de kommer inn. For å sikre deg en skoleplass kan det være lurt å melde seg på så fort som mulig. Vi gleder oss til å se deg til skolestart i september 2019.



Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: