Studiekompetanse Generell

Generell studiekompetanse Påbygg for deg UTEN fagbrev

Kurs-id: 300547
Sted: Sarpsborg
Timetall: 600
Kursstart Info: 02.09.2019
Klokkeslett: Dagtid
Påmeldingsfrist:
Pris: kr 59.900,-
Kontaktperson: Linda J. Bakkland
E-post: linda.j.bakkland@aof.no
Telefon: 69 13 04 10
Mobil: 918 76 023
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Denne pakken er for deg som skal ta påbygg til generell studiekompetanse uten fagbrev men som har fullført Vg1 og Vg2, uten læretid. Da må du ha et påbygningsår hvor du kan dokumentere for 6 fullførte fag for å få generell studiekompetanse.

 Fagene som inngår i pakken for deg uten fagbrev er:

  • Norsk
  • Matematikk
  • Naturfag
  • Historie
  • Kroppsøving
  • Sosiologi

Er det lenge siden du har hatt matematikk? Da foreslår vi at du tar vårt forkurs i matematikk.

 

DETTE FÅR DU SOM DELTAKER HOS AOF ØSTFOLD

Rådgiving: Hos oss får du gratis rådgiving før du starter, om du ønsker det. Vi hjelper deg å finne de fagene du trenger for å oppnå generell studiekompetanse for å nå drømmene dine videre. Du velger selv om du vil avtale personlig møte, eller om du vil ha rådgiving på telefon.

Du kan selvsagt også be om rådgivning med en av våre kompetanserådgivere underveis i skoleåret. 

Klasserommet: Dagene i klasserommet hos oss i AOF består først og fremst av forelesning med en av våre mange dyktige lærere. 

Bygger på samme lærerplan: All opplæring bygger på de samme læreplaner som brukes i offentlig videregående skole.

Eksamensforberedende undervisning: Trenger du å trene på selve gjennomføringen av privatisteksamen? Vi legger opp til eksamensforberedende undervisning i slutten av skoleåret og jobber oss gjennom tidligere eksamensoppgaver for å gi deg en opplevelse av hva du kan forvente deg.

Nettkurs i studieteknikk: Trenger du tips til hvordan du kan jobbe mest mulig effektivt med fagene? Dette og mye mer vil du lære på nettkurset i studieteknikk, som du får gratis når du starter skoleåret på AOF. Du kan også når som helst be om hjelp til å få laget din egen studieplan.

 

PRAKTISK INFORMASJON OM STUDIEKOMPETANSE

Eksamen: Alle fag avsluttes med privatisteksamen. Eksamensavgiften er ikke inkludert i kursprisen, og betales samtidig med at du melder deg opp til eksamen. Frist for oppmelding til eksamen er 1. februar. All oppmelding til eksamen skal skje via internett til privatisweb.

Finansiering: Utdanningen er godkjent for søknad om lån i Lånekassen. Søknaden finner du på http://lanekassen.no/nb-NO/Stipend-og-lan/Hoyere-utdanning/. Husk å levere/ sende inn deltakerkontrakt til AOF før du kan søke om lån og stipend.

Er du medlem i en fagforening, vil du i mange tilfeller kunne søke om stipend til utdanning. Enkelte forbund har egne stipendordninger. Vi anbefaler at du kontakter ditt forbund for hvilke ordninger de tilbyr. 

Tilleggsopplysninger for minoritetsspråklige: Minoritetsspråklige søkere som ikke har fullført norsk grunnskole må dokumentere bestått norskprøve 3/B1 alle delprøver.
 

VIL DU VITE MER OM GENERELL STUDIEKOMPETANSE?

Har du spørsmål om du oppfyller kravene til å ta denne pakkeløsningen, eller andre spørsmål om veien fram mot generell studiekompetanse? Ta kontakt så hjelper en av våre kompetanserådgivere deg!

 

MELD DEG PÅ STUDIEKOMPETANSE FREM TIL SKOLESTART

Søknadene blir behandlet i den rekkefølge de kommer inn. For å sikre deg en skoleplass kan det være lurt å melde deg på så fort som mulig. Vi gleder oss til å se deg til skolestart i september 2019 i våre lokaler.Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: