Språk

Spansk nybeg trinn 2

Kurs-id: 352842
Sted: Fredrikstad
Timetall: 20
Kursstart Info: 25.01.2022-22.03.2022
Klokkeslett: 18:00 - 20:30
Påmeldingsfrist:
Pris: kr 2690
Kontaktperson: Monika Henriksen Solbakken
E-post: Monika.Solbakken@aof.no
Telefon: 69 13 04 10
Mobil: 926 52 153
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Dette kurset er for deg som kan litt spansk fra før, enten du er selvlært eller har deltatt på tidligere kurs. Du skal lære å utvide ordforrådet, og å delta i en samtale på en enkel måte. I tillegg lærere du mer om spansk kultur.

Du lærer å bruke vanlige uttrykk og enkle setninger som gjelder konkrete situasjoner som: å presentere deg, forklare hva du gjør, spørre og svare på spørsmål om deg som person. Kurset vil ha hovedfokus på muntlige samtale og muntlige ferdigheter.

Vi fortsetter i boken Caminos

 

KURSINNHOLD I SPANSK NYBEGYNNER TRINN 2

I tillegg til vanlig tavleundervisning vil det foregå en del samtale, dialoger, lytteøvelser og rollespill/gruppeøvinger.

Kommunikasjon: Beskrive mennesker, snakke og spørre om det man liker/ ikke liker, snakke om familien, fortelle om dagliglivet, spørre og fortelle om tidspunkter, datoer og lignende, bestille på en kafé, forstå en meny, snakke om mat og matvarer, tilby mat og drikke, beskrive byer, spørre og fortelle om veien, snakke om byer/steder.

Ved fullført kurs vil du kunne kommunisere på en enkel måte når man snakker langsomt og tydelig.
 
Grammatikk:
Eiendomspronomen, presens: uregelmessige verb, refleksive verb, klokka, ukedagene, månedene, ord som uttrykker ubestemt mengde.

 

HVORFOR TA SPANSKKURS HOS AOF?

Klasseromsundervisning: Vi vet at den beste måten å lære et nytt språk på er i et klasserom med dyktige veiledere og meddeltakere man kan øve sammen med.

Veiledere: Alle våre spanskkursveiledere er trygge og dyktige i språket. De har også lang og bred erfaring med å undervise voksne.

Lokasjon: Alle våre undervisningslokaler har sentral beliggenhet i østfoldbyenes sentrum, nær offentlig kommunikasjon, og gode parkeringsmuligheter.

MELD DEG PÅ FRAM TIL KURSSTART

Påmeldingene behandles i den rekkefølge de kommer inn. Ønsker du mer informasjon om kurset er det bare til å ringe oss på telefon: 69 13 04 10

Er dere en større gruppe og ønsker informasjon om andre reisespråkkurs er det bare å ta kontakt med oss.

 Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: