Språk

Polsk nybegynnerkurs

Kurs-id: 366948
Sted: Østfold
Timetall: 20
Kursstart Info: 14.10.2021 - 02.12.2021
Klokkeslett: 18:00 - 20:30
Påmeldingsfrist:
Pris: kr 2690
Kontaktperson: Monika Henriksen Solbakken
E-post: Monika.Solbakken@aof.no
Telefon: 69 13 04 10
Mobil: 926 52 153
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Dette er helt grunnleggende polskkurs for voksne som ønsker å lære Polsk, enten som turistspråk eller for å kommunisere med polske kollegaer og venner. Hovedvekten er på den muntlige siden ved språket og uttale er i fokus. Det kreves ingen forkunnskaper får å starte på dette kurset.

Kurset tar sikte på å lære deg nok til å snakke og forstå enkel tale, lese enkle tekster og å skrive enkel polsk. I tillegg vil du lære en del om den polske kulturen.

KURSINNHOLD I POLSK NYBEGYNNER TRINN 1

Gjennom praktisk orienterte, muntlige og skriftlige øvelser får du grunnleggende kunnskap gjennom grammatikk og uttale.

Generelt: Du vil lære å bli fortrolig med dagligtale, derfor er hovedvekten av undervisningen lagt til arbeid med ord og uttrykk.

Lytteforståelse: Du vil lære å kjenne igjen vanlige ord og svært enkle uttrykk som angår deg selv, din familie og dine nære omgivelser når folk snakker langsomt og tydelig.

Leseforståelse: Deltakeren vil kunne forstå kjente navn, ord og svært enkle setninger, for eksempel i annonser, på plakater eller i kataloger.

Føre en samtale: Du skal lære å delta i en samtale på en enkel måte hvis samtalepartneren er villig til å gjenta, omformulere, snakke langsomt og hjelpe deg å formulere deg.

Du skal lære å stille, og svare på enkle spørsmål knyttet til umiddelbare behov eller svært kjente emner. Du skal lære å bruke enkle uttrykk og setninger for å beskrive hvor hun/han bor, og mennesker hun/han kjenner.

HVORFOR TA POLSKKURS HOS AOF?

Klasseromsundervisning: Vi vet at den beste måten å lære et nytt språk på er i et klasserom med dyktige veiledere, og meddeltakere man kan øve sammen med.

Veiledere: Alle våre polskveiledere er trygge og dyktige i språket. De har også lang og bred erfaring med å undervise voksne.

Lokasjon: Alle våre undervisningslokaler har sentral beliggenhet i østfoldbyenes sentrum, nær offentlig kommunikasjon, og gode parkeringsmuligheter.Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: