Språk

Italiensk nybegynnerkurs - Sarpsborg

Kurs-id: 308263
Sted: Sarpsborg
Timetall: 20
Kursstart Info: 22.10.2019 - 10.12.2019
Klokkeslett: 18:00 - 20:30
Påmeldingsfrist:
Pris: kr 2690
Kontaktperson: Monika Henriksen Solbakken
E-post: Monika.Solbakken@aof.no
Telefon: 69 13 04 10
Mobil: 926 52 153
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Dette er et helt grunnleggende italienskkurs for voksne som ønsker å lære italiensk. Hovedvekten er på den muntlige siden ved språket og uttale er i fokus. Det krever ingen forkunnskaper får å starte på italiensk nybegynner trinn 1.

Kurset tar sikte på å lære deg nok til at du kan klare deg på egenhånd i et italienskspråklig land. Du lærer å snakke og forstå enkel tale, lese enkle tekster og å skrive enkel italiensk. I tillegg vil du lære en del om den italienske kulturen.

 

KURSINNHOLD I ITALIENSLK-NYBEGYNNER TRINN 1

Gjennom praktisk orienterte, muntlige og skriftlige øvelser får du grunnleggende kunnskap gjennom grammatikk og uttale.

I undervisningen benytter vi boken: Allegro.

Generelt: Du vil lære å bli fortrolig med dagligtale, derfor er hovedvekten av undervisningen lagt til arbeid med ord og uttrykk.
 
Lytteforståelse: Du vil lære å kjenne igjen vanlige ord og svært enkle uttrykk som angår deg selv, din familie og dine nære omgivelser når folk snakker langsomt og tydelig.
 
Leseforståelse: Du vil lære å forstå kjente navn, ord og svært enkle setninger, for eksempel i annonser, på plakater eller i kataloger.
 
Føre en samtale: Du skal lære å delta i en samtale på en enkel måte hvis samtalepartneren er villig til å gjenta, omformulere, snakke langsomt og hjelpe deg å formulere deg.

Du skal lære å stille, og svare på enkle spørsmål knyttet til umiddelbare behov eller svært kjente emner.

Du skal lære å bruke enkle uttrykk og setninger for å beskrive hvor hun/han bor, og mennesker hun/han kjenner.

 

HVORFOR TA ITALIENSK HOS AOF?

Klasseromsundervisning: Vi vet at den beste måten å lære et nytt språk på er i et klasserom med dyktige veiledere og meddeltakere man kan øve sammen med.

Veiledere: Alle våre italienskveiledere er trygge og dyktige i språket. De har også lang og bred erfaring med å undervise voksne.

Lokasjon: Alle våre undervisningslokaler har sentral beliggenhet i østfoldbyenes sentrum, nær offentlig kommunikasjon, og gode parkeringsmuligheter.

 

MELD DEG PÅ FRAM TIL KURSSTART

Påmeldingene behandles i den rekkefølge de kommer inn. Ønsker du mer informasjon om kurset er det bare til å ringe oss på telefon: 69 13 04 10

Er dere en større gruppe som ønsker å lære et annet reisespråk er det bare til å ta kontakt med oss. Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: