Språk

Engelsk konversasjon - Askim

Kurs-id: 311125
Sted: Askim
Timetall: 20
Kursstart Info: 23.09.2019 - 02.12.2019
Klokkeslett: 17:00 - 19:00
Påmeldingsfrist:
Pris: kr 2690
Kontaktperson: Monika Henriksen Solbakken
E-post: Monika.Solbakken@aof.no
Telefon: 69 13 04 10
Mobil: 926 52 153
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Dette oppfriskningskurset er for deg som kan en del engelsk fra før (skoleengelsk), og som ikke har noen problemer med å forstå “hverdagsengelsk” eller lese/forstå enkel engelsk. 
 

KURSINNHOLD I ENGELSK KONVERSASJON

Kurset er et konversasjonskurs som skal hjelpe deg å bli tryggere i å prate engelsk dagligtale, samt øke ditt ordforråd. Kurset vil bli praktisk rettet.

Vi blir mer og mer internasjonale i vårt samfunn, og i nesten hvilket som helst yrke vil du ofte være nødt å kommunisere på engelsk. Fagterminologi behersker vi ofte, men å få til "small-talk" med kunder kan ofte være litt vanskeligere. Kurset vil gjøre deg tryggere i denne "settingen".

 

HVORFOR TA ENGELSKKURS HOS AOF?

Klasseromsundervisning: Vi vet at den beste måten å lære et nytt språk på er i et klasserom med dyktige veiledere og med deltakere man kan øve sammen med.

Veiledere: Alle våre engelskveiledere er trygge og dyktige i språket. De har også lang og bred erfaring med å undervise voksne.

Lokasjon: Alle våre undervisningslokaler har sentral beliggenhet i østfoldbyenes sentrum, nær offentlig kommunikasjon, og gode parkeringsmuligheter.

 

MELD DEG PÅ FRAM TIL KURSSTART

Påmeldingene behandles i den rekkefølge de kommer inn. Ønsker du mer informasjon om kurset er det bare til å ringe oss på telefon: 69 13 04 10

Er dere en større gruppe som ønsker å ta kurset sammen, ta kontakt med oss. Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: