Dataopplæring

Data for nybegynnere

Kurs-id: 329039
Sted: Sarpsborg
Timetall: 12
Kursstart Info: 02.12.2019 - 16.12.2019
Klokkeslett: 10:00 - 14:00
Påmeldingsfrist: 02.12.2019
Pris: kr 1390
Kontaktperson: Jan-Erik Kristiansen
E-post: jan-erik.kristiansen@aof.no
Telefon: 69 13 04 10
Mobil: 975 19 345
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Datakurs for nybegynnere lærer deg grunnlegge bruk av PC. Målet er å skape motivasjon for bruk av datamaskin og gi deg et godt grunnlag for å gå videre på egenhånd. Du trenger ingen forkunnskaper for å melde deg på dette kurset.

Kurset passer for deg som er helt nybegynner og ikke har noen datakunnskaper fra før. Det legges også vekt på å pleie det sosiale ved å gå på kurs og å ha det trivelig sammen.

HVORFOR TA DATAKURS?

Samfunnet blir stadig mer digitalisert og det kan for mange være vanskelig å henge med i denne raske utviklingen. Vi vet at mange ikke ønsker å "plage" familiemedlemmer for å tilegne seg den nødvendige datakunnskapen. Vi vet også at de aller fleste synes det var enklere enn antatt å lære data og at den nye kunnskapen har gitt mye glede, også når det kommer til bruken av sosiale medier.

DATAKURS FOR NYBEGYNNER INNEHOLDER

På kurset lærer du å komme i gang med å bruke PC, opprette mapper og å organisere disse, enkel tekstbehandling og utskrift. Du lærer også spennende og interessante søk på nett, bruke nettbrett, bestille flybilletter, og hvordan du benytter offentlige tjenester på nett.

Du lærer å:

  • lagre dokumenter
  • åpne dokumenter
  • håndtere vinduer 
  • filbehandling
  • enkel tekstbehandling
  • gode søk på internett
  • å benytte offentlige tjenester
  • innføring i bruk av sosiale medier
  • innføring i bruk av e-post

DETTE FÅR DU HOS AOF ØSTFOLD

Undervisningen: foregår i lyse lokaler med engasjert og dyktig veileder med spisskompetanse på å undervise voksne. 

Beliggenhet: Våre lokaler ligger sentralt i Sarpsborg og det er enkelt å komme dit med offentlig transport fra alle østfoldbyene. Det er også enkelt å finne parkering i nærheten av undervisningslokalet.

Sosialt samvær: Vi vet at god stemning fremmer god læring derfor setter vi stort fokus på at dette kurset skal være trivelig og sosialt. 

MELD DEG PÅ FREM TIL KURSSTART

Påmeldingene blir behandlet i den rekkefølge de kommer inn. For å sikre deg plass kan det være lurt å melde seg på så fort som mulig. Ønsker du mer informasjon er du velkommen til å ringe oss på 69 13 04 10. Vi ser frem imot å se deg!Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: