Hvordan oppnå generell studiekompetanse?

Her kan du lese om de forskjellige pakkeløsningen vi tilbyr, og hva du trenger, avhengig av hva du har av utdanning fra før.

Drømmer du om å ta høyere utdanning, men mangler generell studiekompetanse? Generell studiekompetanse er det faglige grunnlaget du trenger for å søke om opptak til de fleste universitet og høyskoler i Norge.

Det er flere forskjellige pakkeløsninger å velge mellom, avhengig av hva du har av utdanning fra før. Har du lite eller ingen utdanning trenger du alle fagene i generell studiekompetanse etter 23/- regelen. Kanskje trenger du kun påbygg, for deg MED fagbrev, eller påbygg for deg UTEN fagbrev. Eller så trenger du kun ett, eller to fag.

GENERELL STUDIEKOMPETANSE ETTER 23/5- REGELEN

Denne pakkeløsningen er for deg som har liten eller ingen utdanning etter grunnskolen. For å få generell studiekompetanse etter 23/5- regelen må du minst fylle 23 år og dokumentere 5 års praksis/skole det året du søker opptak til høyere utdanning.  

Få generell studiekompetanse etter 23/5- regelen

 

VÅRE PÅBYGGSPAKKER

Her kan du lese om pakkeløsningen for deg som har fagbrev, eller har gått 3 år på yrkesfaglig studieretning med vitnemål. Eller for deg som har fullført Vg1 og Vg2, men ikke har fullført med læretid og fagbrev, eller har yrkesfaglig vitnemål. 

Påbyggspakker

 

TA ENKELTFAG I GENERELL STUDIEKOMPETANSE

Mangler du ett eller flere fag for å oppnå generell studiekompetanse. Vi tilbyr deg enkeltfag utfra hva du trenger.

Se hvilke fag du kan ta opp hos oss.

 

HVORFOR VELGE AOF ØSTFOLD

For mange er det å sette seg på skolebenken i voksen alder litt skremmende. AOF tilbyr undervisning tilpasset voksne. Vi har topp motiverte lærere med lang erfaring som veileder deg gjennom pensum og forbereder deg hele veie frem til eksamen. Vider får du:

  • Gratis rådgivning før du bestemmer deg.
  • Svært gode rabatter på våre grunnpakker.
  • Gratis nettbasert kurs i studieteknikk.
  • Tilgang til vår digitale læringsplattform.
  • Tid til fordypning i fagene.
  • Eksamenstrening.
  • Lyse og moderne lokaler.
  • Sentral beliggenhet, med gode kollektive forbindelser.

Nøl ikke med å ta kontakt med oss for en GRATIS rådgivningstime på telefon 69 13 04 10, eller les mer og meld deg på her.

 

AOF – Et skritt videre!

Del kurset på sosiale medier: