Språkkurs

"En mann uten språk er som en kamel uten pukkel" er et gammelt ordtak fra midtøsten.Dette ordtaket gir mening også i dagens samfunn, da språk er vårt viktigste kommunikasjonsmiddel. 

Språk brukes hver dag og i nesten alle sammenhenger vi er med i både på jobb og når vi er hjemme med familie og venner. Språk er det viktigste verktøyet vi har for å kommunisere med vår omverden på, og å gjøre oss selv forstått.

Hos AOF har du mange spennende muligheter innenfor språk. For deg som er innflytter til Norge har vi kurs i norsk. Tenk så viktig det er at du forstår hva kolleger,  skole og naboer snakker om. Vi har mange ulike nivåer på språk både for deg som er nybegynner og kan litt og for deg som kan litt mere og som ønsker å bli flinkere til å kommunisere. les mer om våre norskkurs her 

 

Kommunikasjon mellom mennesker er det aller viktigste vi gjør. For å få til dette, er språk det hjelpemiddel som er best egnet. Språk er døråpneren til utrolig mange fine opplevelser i livet. Hva med å kunne kommunisere med mennesker du treffer på ferieturen din til Spania  eller Sør - og mellom Amerika? Spansk regnes jo som et av verdensspråkene etter engelsk, og snakkes av utrolig mange mennesker. Vi har de spansk kurs du trenger for å lære deg dette vakre språket.

Hellas er et yndet feriemål for norske turister. Mange drar tilbake gang etter gang og den fantastiske øyverden Hellas kan by på skaper mange fine ferieminner. Tenk da å krydre neste ferietur med å kunne bestille mat på den lokale tavernaen på gresk. Vi har nybegynner kurs i gresk som gir deg den perfekte starten på en deilig ferieplanlegging.

Man trenger ikke å dra på ferie for å ønske seg kunnskap innenfor et fremmedspråk. Verden blir mindre og litt mer oversiktlig når man forstår og kan litt mer om andre kulturer og andre språk.

Hos oss finner du språkkurs innenfor spansk, gresk, tysk og engelsk : les mer om våre kurs i språk her

 

Del kurset på sosiale medier: