Arbeidsmiljøutdanningen for energibransjen

Arbeidsmiljøutdanningen - Grunnkurs for energibransjen er skreddersydd for ansatte i denne bransjen. Kurset foregår med veileder og man samler ledere, representanter i arbeidsmiljøutvalg og verneombud til felles læring skolering.

Arbeidsmiljøutdanningen - Grunnkurs, grunnopplæring i arbeidsmiljø, er selve grunnsteinen i HMS opplæringen som både ledere, representanter i arbeidsmiljøutvalg, verneombud og andre trenger for å kunne være de aktive aktørene for et bedre arbeidsmiljø som de både kan og bør være. Kurset er obligatorisk for verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalgene, men anbefales også for alle andre som ønsker grunnleggende kjennskap til arbeidsmiljø/HMS arbeid.

AOF har opparbeidet seg flere tiårs erfaring med HMS/ arbeidsmiljøopplæring og er i dag en av landets største, beste og eldste tilbydere. Gjennom et landsomfattende nettverk av avdelinger og veiledere tilbys kurs over hele landet.
AOF er en av kun tre opplæringsaktører valgt av Hovedorganisasjonenes Fellestiltak (HF) som kursarrangør på vegne av partene (LO og NHO).

AOF følger dermed også egne kvalitetskriterier gitt av HF i tillegg til de kravene som er nedfelt i lov, forskrift og hovedavtale.
Dette dokumenteres ved at AOF benytter partenes felleslogo (HF sløyfa) på materiell, kursbevis og i markedsføring.

Arbeidsmiljøutdanningen - Grunnkurs for energibransjen vil være skreddersydd for ansatte i denne bransjen. Kurset foregår med veileder og man samler ledere, representanter i arbeidsmiljøutvalg og verneombud til felles læring og skolering. 

Du kan melde deg på kurset her.

Del kurset på sosiale medier: