Dataopplæring

Datakortet Modul 1-7 - Office 2013 (Norsk) - Nettkurs

Kurs-id: 372568
Sted: Nettkurs
Timetall: 120
Kursstart Info: Når som helst - Hele året !
Påmeldingsfrist:
Pris: kr 5.495 inkl.mva.
Kontaktperson: Frode Ingebrigtsen
E-post: nettkurs@aof.no
Mobil: 91137638
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Stadig flere bedrifter har behov for folk med kunnskaper om data og databehandling. Kan du dokumentere at du har slik kunnskap? Datakortet oppnår man ved å gjennomføre og bestå 7 sertifiserende tester og derigjennom blir man sertifisert som bruker på de vanligste kontorapplikasjonene.

Dersom du ikke planlegger å ta Datakortet så vil du gjennom dette kurset få skrevet ut kompetansebevis etter å ha gjennomført og bestått testene som er inkludert i kurset.

Mål med kurset:

Deltakeren skal kvalifiseres for syv moduler som inngår i  Datakortet og etter avsluttet kurs skal du kunne jobbe både smartere og mer effektivt.

Krav til forkunnskaper: 
Et innføringskurs i data eller noe erfaring med data fra før er nødvendig.

Kurset Datakortet Modul 1-7 - Office 2013 tar for seg:

  • Grunnleggende IT-forståelse
  • Windows 10
  • Word 2013
  • Excel 2013
  • Access 2010
  • PowerPoint 2013
  • Outlook 2013

Gjennomføring: 

Gjennomføres på Internett, interaktivt. Kurset inneholder tekst, bilder, videofremvisninger, små tester og en mengde oppgaver. Enkelt og fleksibelt.

Kursdeltageren har on-line tilgang i 12 måneder fra man starter å ta kurset.  Dette gjør at man har tilstrekkelig tid til å tilegne seg nødvendige kunnskaper.

Finansiering:

LO organiserte kan søke stipend. 

Er du organisert i en annen fagforening eller har spørmål, kontakt oss for nærmere informasjon om dine muligheter for stipend. Ta kontakt med din fagforening for å få mer informasjon. Vi hjelper gjerne med søknaden.

Vi fakturerer bedrifter og deltagere som ønsker å betale selv.  Bedrifter som ønsker å melde på et større antall deltagere kan ta kontakt for å avtale dette.Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: