FAGBREV 2019

Fagbrev er viktigere enn noen gang før.

Norge mangler fagarbeidere og både myndigheter, arbeidsgivere og arbeidstakerorganisasjoner ønsker at flere skal ta fagbrev.

Er du voksen og har mange års erfaring så kan du ta fagbrev i 2019. Fagbrev starter med at du tar en 5 timers tverrfaglig prøve som privatist hos Møre og Romsdal Fylkeskommune. Du kan bruke alle hjelpemidler og står du på denne prøven så kan du melde deg opp til fagbrev hos fylkeskommunen.

AOF Møre og Romsdal tilbyr en rekke Teori til Fagprøven kurs over hele fylket. Kursene er på 100-120 undervisningstimer og foregår typisk en kveld i uken eller en helg i måneden. I tillegg må du påregne og lese pensum på fritiden, jobbe med oppgaver og eksamensoppgaver. Våre dyktige veiledere hjelper deg frem mot eksamen i 2019.

Med Fagbrev står du sterkere i arbeidslivet, både når du søker jobb og når det skjer endringer på arbeidsplassen som kan innebære nedbemanninger. I enkelte yrker så kan Fagbrev innebære at du får inntil 10 kroner mer pr. time i lønn. Alder er ingen hindring og det er aldri for seint å ta Fagbrev.

Har du tenkt på det men ikke gjort noe med det så er 2019 året dette kan bli virkelighet for akkurat deg.

Ta steget og meld deg på nå :-): https://www.aof.no/moreogromsdal/teori-til-fagproven/1021

Del kurset på sosiale medier: