Helse miljø og sikkerhet

Bransjeprogram mat og drikkevareindustrien truck oppfriskning film

Kurs-id: 356574
Sted: Nettkurs
Timetall: 2
Kursstart Info: 02.07.2020 - 15.05.2021
Påmeldingsfrist:
Pris: kr 103250
Kontaktperson: Monica Hegglid Berthelsen
E-post: monica.hegglid.berhelsen@aof.no
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

AOF Norge leverer i samarbeid med Nodus AS og Angerman AS dette nettkurset som er en oppfriskning for truckførere.

Dette kurset tilbys gratis med midler fra Bransjeprogrammet for mat- og drikkeindustrien. Det er noen krav til opptak som gjelder, se under:

Er det virkelig gratis?

· Ja! Kursavgiften i sin helhet dekkes av Kompetanse Norge.

Hvem kan ta disse kursene?

· Disse kursene er gratis for deg som jobber innen mat- og drikkeindustrien. Kurset tilbys i hele landet. Dette gjelder også for deg som er i jobb, helt eller delvis permittert eller arbeidsledig. Ved påmelding må du oppgi informasjon om bransjetilhørighet, seneste arbeidsgiver og arbeidsmarkedsstatus, men ingen videre dokumentasjon kreves. Du må kunne forstå, snakke og skrive norsk, da all undervisning foregår på norsk.

Påmelding

1.Ved påmelding må du oppgi informasjon om bransjetilhørighet, seneste arbeidsgiver og arbeidsmarkedsstatus, men ingen videre dokumentasjon kreves. Informasjonen oppgis i merknadsfeltet.

2.Du vil deretter motta et spørreskjema angående bransjetilhørighet. Dette skjemaet må sendes inn før din søknad kan bli vurdert og du kan bli tatt opp på kurset. Dersom dette ikke sendes inn vil det bli betraktet som at du trekker søknaden din.

3. Du vil få tilsend brukernavn og passord.

Dette kurset er i form av en film beregnet som oppfriskning for de som allerede kompetansebevis på truck. Filmen handler om adferd og holdninger, samt risikovurdering ved kjøring av truck og er et godt hjelpemiddel for holdningsendring hos truckførere.

Vi følger Roger gjennom en typisk arbeidsdag, der han tenker tilbake til den opplæringen han har fått tidligere, samtidig som han kommer borti noen uønskede situasjoner i løpet av arbeidsdagen.Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: