Helse miljø og sikkerhet

Bransjeprogram Arbeidsmiljøutdanningen Grunnkurs nettbasert

Kurs-id: 356553
Sted: Nettkurs
Timetall: 20
Kursstart Info: 03.07.2020 - 31.05.2021
Påmeldingsfrist:
Pris: kr 0
Kontaktperson: Hilde Moshølen
E-post: hilde.mosholen@aof.no
Telefon: 24076070
Mobil: 91901460
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Dette kurset tilbys gratis med midler fra Bransjeprogrammet for mat- og drikkeindustrien. Det er noen krav til opptak som gjelder, se under:

Er det virkelig gratis?

  • Ja! Kursavgiften i sin helhet dekkes av Kompetanse Norge.

Hvem kan ta disse kursene?

  • Disse kursene er gratis for deg som jobber med produksjonsmaskiner innen mat- og drikkeindustrien. Kurset tilbys i hele landet. Dette gjelder også for deg som er helt eller delvis permittert eller arbeidsledig. Ved påmelding må du oppgi informasjon om bransjetilhørighet, seneste arbeidsgiver og arbeidsmarkedsstatus, men ingen videre dokumentasjon kreves. Du må kunne forstå, snakke og skrive norsk, da all undervisning og eksamen foregår på norsk.

 

Kursinformasjon:

Dette er nettversjon av grunnkurs arbeidsmiljø utviklet i nært samarbeid med representanter for organisasjoner og næringsliv. Grunnkurset består av to moduler, en basismodul og en temamodul samt en avsluttende eksamensmodul.

Læringsmålene og innholdet i kurset er i henhold til regelverket, det vil si arbeidsmiljøloven, forskrift om organisering, ledelse og medvirkning, samt Hovedavtalen LO/NHO tilleggsavtale 3 og tilleggskriterier fra Fellestiltakene LO/NHO.

Kurset er et selvstendig kurs med avsluttende kompetanse.

Arbeidsmiljøutdanningen grunnkurs – Angerman

Undervisningsform:

Undervisningen foregår på læringsplattformen Datapower Learning. Det eneste som kreves er at deltakerne har forbindelse til Internett og PC/nettbrett.

Organisering:

Deltaker påmeldes og gjennomfører kurset fortløpende.

Vurderingsform/prøve:

Kurset inneholder ulike oppgaver samt sluttest for hver modul.

Etter bestått avsluttende prøve utstedes kursbevis.

Varighet (antall timer):

Avhengig av forkunnskaper men i snitt 20 timer.

 

Sted: Når som helst og hvor som helst.

Selvinstruerende nettkurs i læringsplattformen Datapower Learning.

Påmelding

Ved påmelding må du oppgi informasjon om bransjetilhørighet, seneste arbeidsgiver og arbeidsmarkedsstatus, men ingen videre dokumentasjon kreves. Informasjonen oppgis i merknadsfeltet. Du vil deretter motta et spørreskjema angående bransjetilhørighet. Dette skjemaet må sendes inn før din søknad kan bli vurdert og du kan bli tatt opp på kurset. Dersom dette ikke sendes inn vil det bli betraktet som at du trekker søknaden din.Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: