Medlem og tillitsvalgt

AOF MoTo - Engelsk for tillitsvalgte, virtuelt kurs

Kurs-id: 365039
Sted: AOF Norge
Timetall: 18
Kursstart Info: 16.02. - 18.02.2021
Klokkeslett: 09:00 - 15:00
Påmeldingsfrist: 05.01.2021
Pris: kr 5100
Kontaktperson: Heidi Strand
E-post: heidi.strand@aof.no
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Bli bedre i fagforeningsengelsk!

Globalisering er ikke lenger noe som skjer andre steder i verden. Det merker du kanskje også på din arbeidsplass? Du har ansvar for flere medlemmer som ikke behersker norsk, eller du har muligens en arbeidsgiver som har innført engelsk som arbeidsspråk? Dersom du har erfaring fra samarbeidsprosjekter med fagforeningskollegaer i andre land, vet du også at du ikke kommer særlig langt med norsk.

Ikke vær redd! Se heller på det som en positiv utfordring. Denne modulen er laget for deg som er tillitsvalgt i et miljø hvor engelsk blir mer og mer brukt i hverdagen. Du trenger ikke være verdensmester i engelsk grammatikk for å ta den.

Hensikten med modulen er å gi deg muligheten til å øve deg i å snakke om arbeidsplassen din og dine utfordringer som tillitsvalgt - på engelsk.

Tar du utfordringen?

Søknad

AOF vil videresende din søknad til ditt forbund.

Hvis søknaden innvilges dekker forbundet kursavgift, reise- og oppholdsutgifter og evt. tapt arbeidsfortjeneste etter AOFs satser. 

Medlemmer av Fagforbundet må søke sin lokale fagforening om dekning av disse kostnadene. Bekreftelse på dette må sendes til AOF.Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: