Medlem og tillitsvalgt

AOF MoTo - Arbeidstidsordninger

Kurs-id: 336318
Sted: Clarion Hotel The Edge
Timetall: 18
Kursstart Info: 19.10.2020 - 21.10.2020
Klokkeslett: 11:00 - 13:00
Påmeldingsfrist: 10.09.2020
Pris: kr 4950
Kontaktperson: Heidi Strand
E-post: heidi.strand@aof.no
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

AOF MoTo: Arbeidstidsordninger

Informasjon

Dersom en bedrift ønsker å benytte seg av skift- eller turnusarbeid, krever Arbeidsmiljøloven at det skal foreligge en arbeidsplan. Det skal sikre at arbeidstakerens helse og velferd blir ivaretatt, fordele ulempene ved skift- og turnusarbeid, og gjøre det lett å planlegge fritiden sin.

Som tillitsvalgt er det en fordel at du kan dette, for å sikre at medlemmene dine blir ivaretatt skikkelig. Kurset er også åpent for ledere, som både bryr seg om ansatte og ønsker å utnytte ressursene til rådighet best mulig.

Dette skal du lære

Kursets struktur

Kurset går over 18 timer fordelt over tre dager, med to netter på Clarion Hotel The Edge Tromsø. Oppstart er klokken 11.00, og avsluttes 13.00 på dag 3 med inkludert lunsj.

Slik søker du

  • Klikk den røde knappen under, og fyll ut skjemaet.
  • AOF vil videresende søknaden til forbundet ditt.
  • Dersom søknaden innvilges (oftest en måned før oppstart), får du bekreftelse på at du har plass på kurset. Forbundet dekker kursavgift, reise- og oppholdsutgifter og eventuell tapt arbeidsfortjeneste etter AOFs satser.*
  • Når du har fått bekreftet plass, søk fri hos arbeidsgiveren din.

*Er du medlem av Fagforbundet må du søke din lokale fagforening om å få utgiftene dekket, for så å sende bekreftelse til AOF.

 

 Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: