AOF.no

Norsk B1 trinn 2

Kurs ID: 500280

Oppstart

tirsdag 18. april 2023

Slutter

tirsdag 23. mai 2023

Tidsrom

Kl.18:00 - 21:00

Påmeldingsfrist

mandag 17. april 2023

Pris

3570,-

Timeantall

Totalt: 30

Timer med foreleser: 30

Undervisningsform

Klasserom

Viken

AOFs Kompetansesenter, Sarpsborg

St. Mariegate 47

Kontakt

Monika Solbakken

Telefon

I henhold til GDPR, må du opprette en egen «Min side» første gang du melder deg opp til kurs. Om du opplever problemer med dette, kontakt oss her.

Informasjon

Dette kurset er en del av høyere mellomnivå og fortsetter fra norsk B1 trinn 1. B1 trinn 2 er norsk med samfunnsfag. Kurset tar for seg grundigere og mer avansert grammatikk og øving i skriftlig norsk. I muntlig norsk jobbes det med uttale, språkstruktur og lytteprøver av ulike slag.

Kurset tar for seg grundigere og mer avansert grammatikk og øving i skriftlig norsk. I muntlig norsk jobbes det med uttale, språkstruktur og lytteprøver av ulike slag.

Kurset er for dem som kan litt norsk muntlig og skriftlig, har vært gjennom nybegynnerkursene tilsvarende nivå A1 og A2 og ønsker å lære seg bedre muntlig kommunikasjon, utvide ordforrådet og grammatikken.

De som kan litt norsk muntlig og skriftlig, har vært gjennom nybegynnerkursene

Kurset tar for seg grundigere og mer avansert grammatikk og øving i skriftlig norsk.
I muntlig norsk jobbes det med uttale, språkstruktur og lytteprøver av ulike slag.
Ved hjelp av varierte tekster og mange ulike oppgaver skal kursdeltakerne arbeide med temaer som gir dem bedre kunnskap om det norske samfunnet og større språklig sikkerhet.
Tekstbøkene inneholder faktaorienterte og fortellende tekster, smakebiter av skjønnlitteratur, forslag til diskusjoner og samtaler.

Målet for kurset er å utvide kursdeltakernes kjennskap til norsk språk og norske samfunnsforhold. Ved hjelp av varierte tekster og mange ulike oppgaver skal kursdeltakerne arbeide med temaer som gir dem bedre kunnskaper om det norske samfunnet og større språklig sikkerhet.

I tillegg til vanlig tavleundervisning så vil vi trene lytteforståelse og uttale.
Det vil bli jobbet i plenum og i grupper.
Rollespill vil også bli brukt ved behov.

Ingen eksamen.

Kurspris. Deltaker betaler selv for kurset.

Viken

AOFs Kompetansesenter, Sarpsborg

St. Mariegate 47

Kontakt

Monika Solbakken

Telefon

I henhold til GDPR, må du opprette en egen «Min side» første gang du melder deg opp til kurs. Om du opplever problemer med dette, kontakt oss her.