AOF.no

Norsk B1 Nivå 1 – Mellomnivå – Virtuelt klasserom

Kurs ID: 500408

Oppstart

mandag 6. mars 2023

Slutter

mandag 17. april 2023

Tidsrom

Kl.17:00 - 20:00

Påmeldingsfrist

mandag 20. februar 2023

Pris

2950,-

Timeantall

Totalt: 32

Timer med foreleser: 32

Undervisningsform

Virtuelt klasserom

Innlandet

Hamar

Kontakt

AOF Arbeidsliv

Telefon

I henhold til GDPR, må du opprette en egen «Min side» første gang du melder deg opp til kurs. Om du opplever problemer med dette, kontakt oss her.

Informasjon

Norskkurs B1- del 1 - virtuelt klasserom.

Norskkurs på mellomnivå B1 er for deg som allerede har en del basiskunnskaper i språket og som allerede har tatt kurset A2.

Norskkurs på mellomnivå B1 passer for deg som kan en del norsk fra før - tilsvarende A2, og som ønsker å lære mer om norsk språk og samfunn. 

Dette lærer du:

På dette kurset skal du utvikle mer kunnskap om:

- å forstå hovedpunktene i klar standard tekst og tale om kjente emner som du ofte møter i forbindelse med arbeid, skole, fritid osv

- å skrive enkle, sammenhengende tekster om emner som er kjente eller av personlig interesse

- å beskrive opplevelser og hendelser, drømmer, håp og planer,

- å diskutere velkjente emner og begrunne meningene dine

- å uttrykke deg slik at du kan takle uvante, eller til og med vanskelige, situasjoner

 

 

På dette nivået kan deltakeren forstå klare og enkle framstillinger relatert til kjente emner fra arbeid, skole, hjem og fritid og kan uttrykke seg enkelt og sammenhengende om kjente emner og emner av personlig interesse. Deltakeren kan delta uforberedt i samtaler i de fleste situasjoner en møter i dagliglivet, når samtalepartneren snakker tydelig.

 

 

(Læringsmålene er hentet fra læreplanen i norsk og samfunnskunnskap utviklet av Kompetanse Norge)

Virtuelt klasserom  

Undervisningen består av gruppearbeid, lytteøvelser, rollespill, muntlige øvelser/samtaler, presentasjoner og hjemmearbeid. Kurset forbereder deg til norskprøve A2/B1

Undervisningen gjennomføres i et virtuelt klasserom via egen PC med lærer til stede, slik at du kan følge undervisningen hjemmefra. Du får tilsendt tilgang til klasserommet i god tid før undervisningen starter. 

Skal du ta norskprøve? Selve prøven gjennomføres av Kompetanse Norge i samarbeid med kommunene. Her finner du datoer for oppmelding og gjennomføring, og du kan melde deg på: https://www.kompetansenorge.no/prover/norskprove/nar-er-proven/

Faktura

Innlandet

Hamar

Kontakt

AOF Arbeidsliv

Telefon

I henhold til GDPR, må du opprette en egen «Min side» første gang du melder deg opp til kurs. Om du opplever problemer med dette, kontakt oss her.