AOF.no

Norsk B1- del 1 – mellomnivå

Kurs ID: 502955

Oppstart

fredag 15. september 2023

Slutter

mandag 29. januar 2024

Tidsrom

Kl.13:00 - 17:00

Påmeldingsfrist

mandag 11. september 2023

Pris

3950,-

Timeantall

Totalt: 90

Timer med foreleser: 30

Timer selvstudie: 60

Undervisningsform

Virtuelt klasserom

Oslo

Virtuelt klasserom

Kontakt

Merethe Sutton

Telefon

I henhold til GDPR, må du opprette en egen «Min side» første gang du melder deg opp til kurs. Om du opplever problemer med dette, kontakt oss her.

Informasjon

Norskkurs for deg som kan en god del norsk, men som ønsker å lære enda mer. Kurset kan du følge hjemme, fra egen PC, og det forbereder deg til B1/B2 språktest.

Norskkurs på mellomnivå B1 er for deg som allerede har en del basiskunnskaper i språket og som allerede har tatt kurset A2.

Norskkurs på mellomnivå B1 passer for deg som kan en del norsk fra før - tilsvarende A2, og som ønsker å lære mer om norsk språk og samfunn. 

Dette lærer du:

  • å forstå hovedpunktene i klar standard tekst og tale om kjente emner som du ofte møter i forbindelse med arbeid, skole, fritid osv

  • å skrive enkle, sammenhengende tekster om emner som er kjente eller av personlig interesse

  • å beskrive opplevelser og hendelser, drømmer, håp og planer

  • å diskutere velkjente emner og begrunne meningene dine

  • å uttrykke deg slik at du kan takle uvante, eller til og med vanskelige, situasjoner

 

 

På dette nivået kan deltakeren forstå klare og enkle framstillinger relatert til kjente emner fra arbeid, skole, hjem og fritid og kan uttrykke seg enkelt og sammenhengende om kjente emner og emner av personlig interesse. Deltakeren kan delta uforberedt i samtaler i de fleste situasjoner en møter i dagliglivet, når samtalepartneren snakker tydelig.

 

 

(Læringsmålene er hentet fra læreplanen i norsk og samfunnskunnskap utviklet av Kompetanse Norge)

Virtuelt klasserom  

Undervisningen består av gruppearbeid, lytteøvelser, rollespill, muntlige øvelser/samtaler, presentasjoner og hjemmearbeid. Kurset forbereder deg til norskprøve A2/B1.

Undervisningen gjennomføres i et virtuelt klasserom via egen PC med lærer til stede, slik at du kan følge undervisningen hjemmefra. Du får tilsendt tilgang til klasserommet i god tid før undervisningen starter. 

Det er ingen eksamen på dette kurset, men du vil motta en kursbevis om du har deltatt på 75% av kurset eller mer. Ønsker du å ta Norsk språktest? Følg denne lenken og finn dato for registrering og informasjon om hvordan du melder deg på. 

https://www.kompetansenorge.no/prover/norskprove/nar-er-proven/

Course fees are paid by the individual or by agreement with the company you work for. Employees at Nordic Choice Hotels can apply for grants from the group's education fund. Contact your local General Manager for more information.

Oslo

Virtuelt klasserom

Kontakt

Merethe Sutton

Telefon

I henhold til GDPR, må du opprette en egen «Min side» første gang du melder deg opp til kurs. Om du opplever problemer med dette, kontakt oss her.