AOF.no

Nettkurs – GENS – Påbygg Vg3 Yrkesfag med fagbrev

Kurs ID: 500965

Pris

38000,-

Timeantall

Totalt: 700

Timer selvstudie: 300

Timer online: 400

Undervisningsform

Nettkurs

Virtuelt klasserom

Kontakt

Anne Tove Bjørgen Hammer

Telefon

I henhold til GDPR, må du opprette en egen «Min side» første gang du melder deg opp til kurs. Om du opplever problemer med dette, kontakt oss her.

Informasjon

Dette programmet passer for deg som har tatt yrkesfaglig utdanning og fullført med fagbrev, eller om du er lærling og ønsker å ta påbygg ved siden av jobb.

Det passer også for deg som kun har tatt 2 år yrkesfaglig studieretning og er over 23 år. Du kan da fullføre med 23/5-regelen.

Se vår prisliste her.

Voksne med fagbrev som ønsker å oppnå generell studiekompetanse for å kunne søke seg inn på høyskoler og universiteter.

Bestått Vg1 og Vg2 i tillegg til enten fagbrev eller Vg3.

Kurspakken inneholder fagene du ser nedenfor.

Naturfag

Norsk

Matematikk 2P-Y

Historie

Se innhold

Opplæringen gis ved at du legges til vår læringsplattform; Acampus. Her finner du studieenheter som du jobber med individuelt. Hver studieenhet avsluttes med en innlevering som blir vurdert av lærer.

Dersom du har tatt utdanningen din innenfor Reform 94 eller Kunnskapsløftet, er du allerede ferdig med Samfunnsfag og Engelsk. Er utdanningen din eldre enn dette, ta kontakt med oss, så finner vi ut hvilke av fagene du trenger for å få generell studiekompetanse. 

NB! – spesielt for Naturfag: Lab-øvelser er en del av eksamen, og vi tilbyr kun dette på våre studiesteder i Haugesund, Bergen eller Kristiansand. Det vil bli satt opp egne datoer til dette. Om du bor et annet sted i landet, eller ikke kan møte på gitt tidspunkt står du selv ansvarlig for å finne et annet sted der du kan få med deg dette.

Privatisteksamen er både skriftlig og muntlig.
Frist for oppmelding til eksamen på våren er 1. februar, og 15. september om høsten. 
All oppmelding til eksamen skal skje til din fylkeskommune.

Du kan søke støtte fra Lånekassen, forutsatt at din totale studiebelastning er tilstrekkelig. Søknaden gjennomfører du selv ved bruk av MinID eller BankID. På Lånekassen sine nettsider finner du god veiledning og svar på de mest stilte spørsmålene. Pris kr 38.000,- (ekskl. materiell og eksamen)

Virtuelt klasserom

Kontakt

Anne Tove Bjørgen Hammer

Telefon

I henhold til GDPR, må du opprette en egen «Min side» første gang du melder deg opp til kurs. Om du opplever problemer med dette, kontakt oss her.