AOF.no

Kompetanseløft i Luftfart – Grunnleggende digitale ferdigheter – Office pakken

Kurs ID: 501997

Oppstart

tirsdag 29. november 2022

Slutter

tirsdag 10. januar 2023

Tidsrom

Kl.17:00 - 21:00

Påmeldingsfrist

lørdag 31. desember 2022

Timeantall

Totalt: 28

Timer med foreleser: 16

Timer online: 12

Undervisningsform

Kombinert undervisning

Virtuelt klasserom

Kontakt

Kjersti Wetting

Telefon

I henhold til GDPR, må du opprette en egen «Min side» første gang du melder deg opp til kurs. Om du opplever problemer med dette, kontakt oss her.

Informasjon

Dette kurset tilbys gratis med midler fra Kompetanseløft for ansatte i Luftfart. Se krav under.

obs! Kurset har startet, men det vil være mulig å søke om plass i noen uker til. Vi setter deg på venteliste til vi har fått beskjed om vi får flere midler til flere kurs.

Er det virkelig gratis?

Ja! Kursavgiften i sin helhet dekkes av Kompetanse Norge, dette inkluderer også pensumlitteratur.

Hvem kan ta disse kursene?

Disse kursene er gratis for deg som jobber innen luftfart. Kurset tilbys i hele landet. Dette gjelder også for deg som er helt eller delvis permittert eller arbeidsledig. Ved påmelding må du oppgi informasjon om bransjetilhørighet, seneste arbeidsgiver og arbeidsmarkedsstatus, men ingen videre dokumentasjon kreves.

Vi anbefaler at du søker tidlig da plassene er begrenset.  Tidspunkt er fra 17.00 til 21.00. 1 kurskvelder ukentlig,

Kurset settes opp i virtuelt klasserom, det vil si at forelesningene foregår via opprettede digitale klasserom, hver enkelt deltaker logger seg på fra sin egen pc/Ipad for å følge undervisningen. Det vil være toveis kommunikasjon med veileder og de andre deltakerne underveis i undervisningen, akkurat som om man er i et vanlig klasserom

Ansatte innen alle deler av luftfart som ønsker å øke sine grunnleggende digitale ferdigheter.

Det er ingen krav til forkunnskaper, men du må ha en pc med lyd og kamera samt ett stabilt internett.

Grunnleggende digitale ferdigheter.
Bruk av Microsoft Teams.
Office-pakken fra Microsoft, MS Word, Powerpoint og Excel.

Læringsmål for kurset innbefatter grunnleggende digitale ferdigheter for deg som jobber innen luftfart i bruk av Microsoft Teams.

Office-pakken fra Microsoft, MS Word, Excel, Power point og Teams.

Kurset består av tre nettstudier i egne moduler (tradisjonell e-læring), samt fire moduler med undervisning i virtuelt klasserom med veileder tilstede i sanntid. Her får man undervisning både i sanntid og som selvstudie.

AOF er spesialister på opplæring spesielt organisert for voksne. Som utdanningsaktør skal AOF være unike når det gjelder å tilby meningsfull og relevant opplæring. Med sine tette relasjoner til samfunn og arbeidsliv skal AOF tilby en opplæring som tilfredsstiller voksnes krav til relevans og anvendbarhet, samtidig som læringen tar utgangspunkt i den enkeltes forutsetninger, ønsker og behov. Det man tilegner seg av læring gjennom AOF den ene dagen skal kunne anvendes på jobb den neste dagen!

Det er ingen eksamen på dette kurset, men du vil få kursbevis når kurset er gjennomført.

Disse kursene er gratis for deg som jobber, er permittert eller arbeidsledig fra luftfart. Kurset er ikke åpent for andre søkere.

Virtuelt klasserom

Kontakt

Kjersti Wetting

Telefon

I henhold til GDPR, må du opprette en egen «Min side» første gang du melder deg opp til kurs. Om du opplever problemer med dette, kontakt oss her.