AOF.no

Engelsk fagspråk for reiselivsnæringen – Live nettbasert – Kveld – høst

Kurs ID: 501165

Oppstart

tirsdag 27. september 2022

Slutter

tirsdag 13. desember 2022

Tidsrom

Kl.17:00 - 21:00

Påmeldingsfrist

tirsdag 11. oktober 2022

Timeantall

Totalt: 40

Timer med foreleser: 40

Undervisningsform

Virtuelt klasserom

Virtuelt klasserom

Kontakt

Sharon Klovning

Telefon

I henhold til GDPR, må du opprette en egen «Min side» første gang du melder deg opp til kurs. Om du opplever problemer med dette, kontakt oss her.

Informasjon

Har du relevant erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Ett yrkesrettet kurs er et steg på veien videre.

Jobber du som medarbeider i reiseliv og ønsker å heve engelskkunnskapene dine i faget? Da anbefaler vi at du melder deg på dette kurset!

Dette kurset tilbys gratis med midler fra Bransjeprogrammet for deg som har erfaring eller jobber innenfor bransjen. Det gjelder også for deg som er helt / delvis permittert eller arbeidsledig.

Det er fortløpende opptak hvor tilhørighet til fagområdet blir prioritert. Nærmere oppstart vil de resterende plassene fylles opp i henhold til «første mann til mølla» prinsippet.

Opplæringen foregår i virtuelt klasserom en dag i uken. Ukedag og tidspunkt for undervisning kommer vi tilbake til når kurset starter.

Opplæringen retter seg mot voksne som ønsker å forbedre engelskkunnskapene.

Det er ingen krav til forkunnskaper for kurset, men det er en fordel om du erfaring fra yrket. Språknivået ditt bør være på B1 (CEFR) eller høyere.

Det vil bli prioritert opptak på de som har tilhørighet til bransjen.

  • Relevante ord og uttrykk

  • Dialog for bransjen, herunder områder som dekker markedsføring og salg av eget produkt, dialog med samarbeidspartnere, henvendelser fra kunder og gjester og høflighetsfraser innen kundeservice, formidling av kultur og historie, redegjøre for egen arbeidsplass i bedriften og kommunisere hvordan en vektlegger bærekraftig utvikling.

Se innhold.

Undervisningen gjennomføres i et virtuelt klasserom via egen PC med lærer til stede, slik at du kan følge undervisningen hjemmefra. Du får tilsendt tilgang til klasserommet i god tid før undervisningen starter.

Det er ingen eksamen, men det blir utstedt et kursbevis til de med 75% fremmøte og mer.   

Kurset er gratis.

Virtuelt klasserom

Kontakt

Sharon Klovning

Telefon

I henhold til GDPR, må du opprette en egen «Min side» første gang du melder deg opp til kurs. Om du opplever problemer med dette, kontakt oss her.