HMS for ledere - nytt kurskonsept fra AOF

Som leder har du nå mulighet til å gjennomføre ditt lovpålagte HMS kurs i spillefilmformat.

I 2017 feirer Arbeidsmiljøloven sitt 40 års jubileum. AOF Norge har vært en solid aktør fra begynnelsen. Vi har forbedret og sikret arbeidslivet gjennom kurs og opplæring for verneombud, ledere og folk flest i ulike bransjer og yrker.

Kvaliteten på opplæringen har hos AOF alltid stått i høysetet. Arbeidsmiljø- og sikkerhetskurs er utarbeidet i henhold til lovverket og er av høy faglig og pedagogisk standard.
Nå feirer vi 40-års jubileet ved å lansere et banebrytende produkt. I samarbeid med Granat Studios har AOF produsert et HMS kurs for ledere i spillefilm format der vi følger et firma på veien til økt omdømme og lønnsomhet gjennom systematisk HMS arbeid. 

På veien møter vi en rekke personer i ulike funksjoner som f.eks. Arbeidstilsynet, Bedriftshelsetjenesten, Arbeidslivssentret og andre. Kurset er engasjerende og lærerikt. 
Det er utviklet på basis av arbeidstilsynets veiledning og i henhold til anerkjente faglige og pedagogiske metoder. Du deltar på øvingsoppgaver underveis og avslutter med en faglig prøve. Passer perfekt for arbeidsgivere og ledere på alle nivå.

 
 

Se smakebit fra filmen ved å følge denne linken: FiLMTRAiLER
 

Del kurset på sosiale medier: