Helse miljø og sikkerhet

Truck kurs u/ 10 tonn - teori - oktober

Kurs-id: 374800
Sted: AOF Telemark og Vestfold
Timetall: 28
Kursstart Info: 25.10.2021 - 27.10.2021
Klokkeslett: 08:30 - 17:30
Påmeldingsfrist: 18.10.2021
Pris: kr 6500
Kontaktperson: Monica Hegglid Berthelsen
E-post: monica.hegglid.berthelsen@aof.no
Mobil: 909 15 646
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Sertifisert sikkerhetsopplæring for truck/truckfører under 10 tonn

AOF Norge tilbyr godkjente kurs for truckførere.
Riktig bruk av truck har stor betydning for sikkerheten for truckfører og annet personell som deltar i arbeidsoperasjoner. Feilvurderinger kan få store konsekvenser og føre til alvorlige skader på truckfører, øvrig personell samt materiell og omgivelser.

Hensikten med opplæringen er å gi truckfører allsidig teoretisk og praktisk opplæring og øvelse i sikker bruk av trucker, slik at ulykker i forbindelse med bruken unngås. Opplæringen skal gi fører så gode kjøreferdigheter at vedkommende selvstendig på en sikker måte skal kunne gjennomføre arbeidsoperasjoner. Truckfører må imidlertid gjennomføre typeopplæring på den trucken som til enhver tid benyttes i tillegg til sertifisert sikkerhetsopplæring. Opplæringen avsluttes med en praktisk prøve som innbefatter kontroll og oppstilling, kontroll og bruk samt gjennomføring av arbeidsoperasjoner.
Bestått praktisk prøve på truck vil være grunnlag for utstedelse av kompetansebevis.

Dette kurset omfatter alle moduler dvs 1,2,3 og 4 og kombinerer e-læring, virtuelt klasserom/tradisjonelt klasserom, praksis og avtale om oppkjøring. Dersom deltaker har gjennomført modul 1 i løpet av siste tre år, godtgjøres denne.

Kurset følger Arbeidstilsynets opplæringsplaner/studieplaner.Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: