Helse miljø og sikkerhet

IK-MAT

Kurs-id: 366441
Sted: AOF Telemark og Vestfold
Timetall: 7
Kursstart Info: 30.09.2021 - 30.09.2021
Klokkeslett: 08:30 - 15:30
Påmeldingsfrist: 23.09.2021
Pris: kr 2490
Kontaktperson: Monica Hegglid Berthelsen
E-post: monica.hegglid.berthelsen@aof.no
Mobil: 909 15 646
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Målet med dette kurset er å gi deltakeren kunnskap om regelverk og rutiner knyttet til oppbevaring, bearbeiding m.v. av fødevarer.

Kurset er beregnet på ansatte innen dagligvare, kafe/kantine/kjøkken/restaurantbransjen og omhandler:

  • HMS forskriften
  • Generell forskrift (om krav til godkjenning av drift
  • Forskrift om næringsmiddelhygiene
  • Merkevareforskriften
  • Importforskriften
  • Drikkevannsforskriften
  • Regelverk
  • IK mat system
  • Rutiner og oppfølging


Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: